calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dušica Jakovljević u velikim životnim problemima? Ovo je njen PROPALI ŽIVOT! Sergeju Trifunoviću poslije PRIVOĐENJA u Hrvatskoj ODUZET PASOŠ! Traži se 30 DANA ZATVORA i NOVČANA KAZNA, a evo kako je VRIJEĐAO POLICAJCE! Zvezdan i Brendon ULAZE DA URNIŠU Anđelu i Gastozza, evo šta kažu “SA FUDBALEROM SAM IMALA INTIMNE ODNOSE 12 SATI” Učesnica rijalitija zgrozila sve priznanjem pred kamerama bez blama! Šta možemo očekivati? Instagram uvodi VELIKE PROMJENE PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO) Rijaliti teorije: Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC? Sha gubi Mionu, a Aneli i Anđela? FILIP CAR EKSKLUZIVNO OTKRIO ŠTA MISLI O MAJI I ALEKSANDRI? Ko ga nervira a kome će sve vratiti duplo Ramo Isak govori za Hype: JA SAM SNAGA BOSANSKOG NARODA! Jedini imam petlju da pokrenem procese! Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”! Enver Šadinlija, doajen bh. novinarstva: Mogu se pohvaliti da sam i ja zaslužan za svjetski uspjeh Amire Medunjanin Šefica slavi 32. rođendan, ovako je izgledala kao djevojčica: Imate li predstavu o kome je riječ? Prizori kojima se Salma oprostila od ljeta oduzimaju dah: Može poslužiti kao spomenik slobodi MIONA PRESJEKLA ZA SVA VREMENA: Ša ne može vjerovati šta ga je snašlo! PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla poslije rastanka od Saleta Tropika ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – JANA KULIRA FATIMU: POLAKO SHVATA DA POSTAJE LOŠIJA OD NJE! (VIDEO)

Uhapšen Sergej Trifunović! Čeka ga novo suđenje u Splitu

Objavio: RHT
17/09/2024 11:29 AM

Uhapšen Sergej Trifunović!

Kako prenose hrvatski mediji, Sergej Trifunović je noćas oko ponoći ponovo priveden, ovaj put na Graničnom prelazu Bajakovo.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages/
Foto: Marija Mladjen/ATAImages/

Naime, njega su priveli prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku, piše “Slobodna Dalmacija”.

Uhapšen Sergej Trifunović!

Trifunović će, kako prenose tokom dana biti doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu, gdje ga čeka novo suđenje.

Podsećaju da je Trifunović prije godinu dana kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet, jer je svog psa Mileta držao bez nadzora. To je, kako se navodi, uznemirilo prisutne.

Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vrijeđa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

OGLASILA SE TRIFUNOVIĆEVA SUPRUGA

Nakon sinoćnjeg hapšenja oglasila se Sergejeve supriga Isidora Trifunović:

Foto:instagram:isismo

Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na Graničnom prijelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU. Bez ikakvog obrazloženja, uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu.”, napisala je i dodala:

Već duže od 9 sati nemam nikakvu informacju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog privođenja. Molim medije da ne špekulišu, da me ne kontaktiruju, a MUP Srbije da reaguje. Kako bi u punom kapacitetu zaštitio prava ličnosti državljanina Republike Srbije, Sergeja Trifunovića”.

Podsjetimo, glumac je 28. maja imao saobraćajnu nesreću na beogradskom Vračaru, ugao Mekenzijeve i Ivana Đaje… U udesu je učestvovao automobil i motor vespa GTS kojom je upravljao Trifunović.

Nakon testiranja utvrđeno da je Trifunović pozitivan na kokain i kanabis, pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

ISTINA O MILJANI I BEBI! Zola više nije mogao da šuti, Marija upletena u sve! ŠOK!

Pročitajte i: ISTINA O MILJANI I BEBI! Zola više nije mogao da šuti, Marija upletena u sve! ŠOK!

Miljana Kulić je ponovo u drugom stanju sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom! Bivši rijaliti učesnik je iznio sve detalje turbulentnog odnosa sa rijaliti zvijezdom.

Foto Hype  TV

Kako je otkrio, Zola tvrdi da je jverovao da njegova ljubavna romasa sa rijaliti zvijezdom zaslužuje drugu šansu. Takođe, Lazar otkriva kada je nastao problem jer je Marija Kulić umiješala svoje prste u njihov život:

Moj ludi mozak, vjerovao je da ima nade da bude dobro sve između nas. Došla je kod mene, dočekao sam je odlično! Nije potrošila ni dinara… Ona je htjela da se posveti TikToku i da mi napravimo neku zezanciju… Svi su znali da smo u super odnosima– priča za Hype i dodaje:

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Slobodna Dalmacija/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS