calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

UČESNIK RIJALITIJA DOBIO TUŽBU! Informacija potvrđena u programu uživo! On preblijedio od muke

Objavio: RHT
27/06/2024 12:20 PM

UČESNIK RIJALITIJA DOBIO TUŽBU

Ovo nije očekivao

Foto: Printscreen

Jelena Ilić Marinković juče je priznala da je odlučila je da tuži Anđela Rankovića.

UČESNIK RIJALITIJA DOBIO TUŽBU

Naime, Jelena je istakla da je Anđelo objelodanio laži o njenoj porodici, te će se zbog toga vidjeti na sudu.

– Slagala sam za dvije osobe da nisu gledali jedno u drugo, to je naprimer za Teodoru i Gačića. Ima i još primera. Bilo je laži da sam se vjenčala u septembru kako bih ušla u rijaliti u decembru, ali ima i neprijatnih stvari koje su ozbiljne laži. – navela je supruga Ivana Marinkovića za crnim stolom, te najavila tužbu protiv Rankovića:

– Ovdje su ljudi koji su polupismeni. Nalaze se sami u mojim riječima. Pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gdje se dokazuje. – rekla je Jelena.

Anđelu nije bilo dobro dok je slušao to.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Inače, u emisiji “Pretres nedelje” Anđelo Ranković je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

“Pokazala je da je nasilnica…”

– Prvo: Zbog toga što je Ivan Marinković ponovo počeo da pije alkohol. A pričalo se da ga je ona izliječila i da je on s njom totalno drugačiji. Drugo: Pričalo se o tome da se popravila, a pokazala je da je nasilnica – naveo je Ranković za crnim stolom, a zatim nastavio svoje izlaganje:

– A treće je da se bori za potomstvo. Htjeli su da to iznesu ovdje, a onda smo mi provalili da je u tome stvar. A podržava Ivana u svim lošim stvarima koje radi majkama i u ophođenju prema tuđoj djeci…

Pročitajte i: “SUJETAN JE, NEIŽIVLJEN I PUN KOMPLEKSA!” Dejan Dragojević nikad žešće PROZVAO FILIPA CARA!

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS