calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Poslije avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO, evo šta ih je odalo (FOTO) ŠOK U EVROPSKOJ UNIJI! Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ propagandu u školama! Za zakon glasali i LIBERALNI POSLANICI! Haos u Jablanici: Velike gužve zbog teške saobraćajne nesreće NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku ANITA SE UTEGLA U TERETANI: Sve joj se ocrtava! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO) Meteorolozi objavili dugoročnu prognozu: Stižu nam vrućine – EVO DOKAD ĆE TRAJATI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Imam super moć, zato imam sve što poželim (VIDEO) Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene

UČESNIK ELITE PRIZNAO OD ČEGA BOLUJE Hitno mu ukazana pomoć, sinoć imao stravične napada

Objavio: RHT
17/09/2023 8:29 PM

Luka je prišao Nenadu, te mu se povjerio o svom zdravstvenom problemu.

Elita 7
Foto: Alo/Printscreen

Elitni takmičar Luka Maso požalio se Nenadu Aleksiću Ša na zdravstvene probleme, te je otkrio da ima anksiozne napade zbog kojih mora da pije terapiju. 

Luka je prišao Nenadu, te mu se povjerio o svom zdravstvenom problemu. Ša ga je pohvalio što otvoreno priča i apeluje na ljude da se ne stide svojih unutrašnjih problema. 

Luka Majčica
 Foto: Alo/Printscreen

– Ja imam anksiozni poremećaj i pijem tablete zbog toga – rekao je Luka Maso. 

Poznato je da produkcija redovno vodi računa o takmičarima rijalitija, te da prije samog ulaska odlaze na sistematske medicinske preglede. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS