calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sarajevo preživjelo dramu i nakon penala prošlo dalje Memo baca sihire?! Arnel ide na pregled, krenule teorije zavjere “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO) Oglasila se Kejt Midlton i progovorila o svom mentalnom zdravlju: OVO JOJ JEDINO POMAŽE “UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID” Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! “Ljubav je i dodir ruke i kad se ZAVRŠI U KREVETU” Haris Džinović žestoko potkačio Melinu “BOLJA JE RIBA OD MAJE MARINKOVIĆ” Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka, po cijelom tijelu ima tetovaže! Pjevačica Katarina Živković broji sitno do poroda: Uživa u 9. mjesecu trudnoće, podijelila i fotografiju MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! “KĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR kćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) OVO JE DIVLJI ZAPAD Večeras u sarajevskom naselju Šip došlo do pucnjave, ima i povrijeđenih? DO POČETKA SEPTEMBRA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE: Novac i ljubav – o, tako su moćni Pogledajte samo te oči: Da li je ona najljepša bosanska pjevačica? MEMO ZADNJI PUT OBJASNIO SULTANU KAKO DA SE PONAŠA INAČE IDE PAKAO! OVAJ MU PSUJE SVE! Šamar bh. fudbalu: Velež primio petardu u Andori

UČESNICA RIJALITIJA PONOVO IDE POD NOŽ! Mijenja lični opis

Objavio: RHT
18/07/2024 5:45 PM

Mijenja lični opis

Dosta toga će korigovati na sebi

Foto: Printscreen/Youtube

Učesnica rijalitija Slađa Lazić Poršelina odlučila je da ispuni obećanje dato na finalu pomenutog takmičenja. Slađa je donijela odluku da se podvrgne estetskim operacijama i korekcijama, a poznati su i detalji.

Mijenja lični opis

Riječ je o operaciji povećanja grudi, operaciji nosa i mačijim očima.

– Slađi je zakazana sljedeće nedjelje operacija grudi, nosa i mačijih očiju i to je ono što je ona oduvijek željela da popravi na sebi. Rekla mi je da jedva čeka, čak će i promijeniti nadimak. Više je niko neće zvati Poršelina, nego Lambordžini – navodi izvor blizak bivšoj učesnici rijalitija.

Slađa Poršelina došla je do Marka Janjuševića Janjuša nedavno u rijalitiju, a onda je krenuo haos. Naime, cimeri su se sukobili tokom reklama, a pale su i veoma teške i brutalne optužbe na račun starlete.

– Što zoveš mene?! Zovi taksi – rekla je Slađa.

– Nemoj sinu da mi prijetiš sa Panamerom… Ku**vo, zaglavio ti se Zolin… Služiš za ka**nje na Zlatiboru. Mom drugu dolaze sa strane drugovi i onda ona služi za ka**nje – rekao je Janjuš.

– Da ti ja plaćam taksi?! Što si mene zvao?! Što taksi ne platiš za “Narod pita”, zašto mene zoveš da te vozim?! Sad se šprdamo, jao – rekla je Slađa. 

Janjuš uhvaćen u noćnom provodu: “Lik se ne mijenja” (FOTO)

Pročitajte i: Janjuš uhvaćen u noćnom provodu: “Lik se ne mijenja” (FOTO).

Pjevačica Indira Radić održala je sinoć nastup u jednom beogradskom lokalu, a među prisutnima bio je i bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš.

Foto: M.M./ATAImages

Janjuš se, čini se, brzo vraća starim navikama, nakon što je prvo posjetio kćerku. Potom je odlučio je da se malo opusti uz hitove poznate pjevačice.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS