calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu!

Brendon šokiran smrću Janjuševog brata: “Ništa nije moglo da nagovijesti ovako strašnu stvar” (VIDEO)

Objavio: RHT
09/01/2024 6:59 PM

Mihajlo Janajušević rođeni brat aktuelnog učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša oduzeo je navodno sebi život u stanu u Beogradu, kako prenose mediji.

Sahranu i tragične momente Janjuša i njegove porodice prenosili su portali, a niko nije ostao ravnodušan na krike brata koji tuguje za mlađim bratom.

Janjuš se u više navrata oglašavao na svom Instagram profilu, gdje je javno dijelio bol koju osjeća zbog tragičnog gubitka.

Kako su mediji prenijeli, Mihajlo, najmlađi brat među braćom Janjušević je navodno digao ruku na sebe zbog sajber nasilja, tačnije prijetnji koje je dobijao putem društvenih mreža, a u taj kontekst se dovodi i špekulacija da je Mihajlo bio član LGBT zajednice, zbog čega je i trpio nasilje putem interneta.

Međutim, na ovu temu se niko iz porodice Janjušević nije oglasio niti potvrdio.

Ova tragična vest potresla je Balkan i region i razmrdala temu sajber nasilja o čemu je govorio i Branislav Radonić Brendon, bivši rijaliti učesnik koji kaže da je i sam bio žrtva internet nasilja:

Ja sam drugačiji, ja sam to prihvatio, treba naučiti to da kontrolišeš i okreneš u svoju korist. Prolazio sam kroz razne situacije bitno je da se izdigneš– rekao je Brendon i dodao:

Gledao sam njegove fotografije, normalan, zdrav prav momak, trenirao je, vodio računa o sebi, ništa nije moglo da nagovijesti ovako strašnu stvar-rekao je Brendon.

Šta je još rekao Radonić, kao i detalje prijetnji koje je lično on dobijao i kako se borio sa tim, pogledajte u videu ispod teksta:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS