calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

UBICA ŠABANA ŠAULIĆA IPAK IDE NA DUŽU ROBIJU!? Porodica jednog od stradalih pripremila NOVU ŽALBU!

Objavio: RHT
20/02/2023 4:00 PM

Porodica Mirsada Kerića, muzičara koji je poginuo sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem 17. februara 2019. godine u Nemačkoj, priprema žalbu na presudu Turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nesreću, saznaju domaći mediji.

Foto: YouTube Printscreen

Naš izvor navodi da je Kerićeva porodica odlučila da nastavi da se bori za pravdu, koju zaslužuju i on i njegov pokojni prijatelj i kolega Šaban Šaulić.

– Turčin je najpre osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom mu je kazna smanjena na tri godine. I prva presuda je bila skandalozna, a posle druge su svi izgubili nadu u ljudskost. Porodica Mirsada Kerića sada će uložiti žalbu Vrhovnom sudu u Nemačkoj i time će pokušati da donese pravdu stradalima – navodi naš izvor.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Giterslo, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač Alsin Levent udario je otpozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović, Šabanov kum. Kralj narodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen. Kako su tada javili nemački mediji, Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola (0,8 promila) i marihuane.

Foto: Printscreen Youtube

On je najpre bio osuđen na kaznu zatvora od tri godine i tri meseca, ali mu kazna potom smanjena na tri godine zatvora.

Suđenju i izricanju presude prisustvovali su Šabanova udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela. S njima je pravdu čekao i sin poginulog Mirsada Kerića.

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS