calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

U subotu i nedjelju Dječiji sajam u Istočnom Sarajevu ULAZ BESPLATAN

Objavio: RHT
09/05/2023 11:34 AM

U dvorana “Istočno Novo Sarajevo” 13. i 14. maja održat će se Dječiji sajam, koji će – kako najavljuju organizatori, biti sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu. Ulaz za sve posjetioce će biti besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa puno iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i edukativnih kutaka. Svečano otvaranje Dječijeg sajma je 13. maja u 11 sati.

Dječije kraljevstvo

Na ovoj manifestaciji se očekuje veliki broj posjetilaca, koji će imati priliku uživati u atmosferi dječijeg kraljevstva u kojem je sve podređeno djeci i gdje su smijeh, pjesma, druženje i igra jedina pravila.

Dječiji sajam “Istočno Sarajevo 2023.” okupit će više od 50 izlagača iz različitih oblasti proizvoda za djecu. Imat će najbolju ponudu zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima koji će predstaviti novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije.

“Kao društveno odgovoran projekat, Dječiji sajam će na najbolji način dati podršku kreiranju programa namjenjenih za djecu i porodicu. Sretna sam da sam jedan od ambasadora, te pozivam sve da podrže porodicu kao ćeliju društva tako što će učestvovati na Dječijem sajmu u I. Sarajevu. Više nego ikada važno je da se družimo, da ostavimo uređaje, izađemo, zabavimo se i provedemo kvalitetno vrijeme sa našim mališanima “, izjavila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Festivala.

Bogat program

Roditelji i svi koji odvoje vrijeme za porodičnu posjetu ovoj jedinstvenoj manifestaciji uživat će u bogatom i zanimljivom izlagačkom programu, ali i festivalskom dijelu programa, za čiju organizaciju će se potruditi mališani iz sarajevskih predškolskih ustanova, plesnih i muzičkih škola, horova, te osnovnih škola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS