calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EURA SVAKOME KO URADI OVO?! Pjevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO) OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO) Severina “potkačila” Desingericu? “Može dobiti hiljade eura, ali ne može otpjevati “Dalmatinku” ŠOK PROMJENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o vjeridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO) “BILO JE PREDIVNO!” Darko Lazić iskreno o gej svadbi na kojoj je pjevao i skandalima na nastupima! Klimatski aktivisti uništili Mesijevu vilu od 10 miliona eura: Javno se pohvalili snimcima (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ POZIRA VRELA! Samo od jednog pogleda se diže pritisak (FOTO) MAJA I STANISLAV UŽIVJU NA PLAŽI: Nisu mogli da se obuzdaju Ovo su četiri jasna znaka da niste sretni u braku UROŠ IZDAO JELENU: UVELIKO FLERTUJE S DRUGOM! Objavljena skandalozna prepiska Uhapšen poznati glumac zbog optužbe da je ubio mladića (20)

U Sarajevu uhapšene dvije džeparošice: Na tramvajskom stajalištu ukrale novčanik Kinezu

Objavio: RHT
06/08/2024 12:59 PM

U Sarajevu uhapšene dvije džeparošice

Sarajevska policija jučer je oko 16 sati uhapsila dvije džeparošice koje su ukrale novčanik državljaninu Kine. 

Foto: Avaz

U Sarajevu uhapšene dvije džeparošice

– Policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte su, provodeći aktivnosti u okviru planirane akcije „Džep“, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo iz člana 286. KZ FBiH (krađa – op. a.) na štetu Z.B. iz Kine – otuđivši mu novčanik na tramvajskoj stanici, lišili slobode dvije žene. N.G. (1983) iz Sarajeva i A. O. (1994) iz Kladnja- saopćeno je iz MUP-a KS.  

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičene su predate u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. 

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) VJERUJE DA JE NEKO DRUGI KRIV!

Pročitajte i: OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) VJERUJE DA JE NEKO DRUGI KRIV! Prenio objavu da je živa i zdrava u Dizeldorfu.


Navodna objava oca Dejana Dragijevića – Radoslava, koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, a u kojoj se tvrdi da se mala Danka Ilić (2) nalazi živa i zdrava u Dizeldorfu, izazvala je buru u javnosti.

"NEKO DRUGI JE KRIV" / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“NEKO DRUGI JE KRIV” / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– To ja nisam izjavio, niti mogu. Ja sam to čuo na jutjubu da je neka žena iznijela i stavio sam na Instagram. Nikako to nisam tvrdio ja, ali vjerujem u to da je moguće. Mislim da tu ima nečega. Tragova nema, tijelo djeteta nije nađeno, pa mislim da je tu neko drugi kriv i da od drugih treba potražiti odgovore – rekao je Radoslav Dragijević, te dodao:

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS