calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!” Uputstvo podiglo buru na mrežama: “Plaža sa djecom” i “Plaža bez djece”

U Sarajevu uhapšen muškarac zbog izazivanja opće opasnosti: Pronašli mu pušku, bombu i drogu

Objavio: RHT
13/08/2024 3:00 PM

U Sarajevu uhapšen muškarac zbog izazivanja opće opasnosti

Izvršen pretres objekta koji osumnjičeni koristi

Policija oduzela oružje. Avaz

Pripadnici PU Novi Grad Sarajevo jučer su u 17 sati uhapsili Dž. K. (29) iz Sarajeva, zbog sumnje da je u prethodnom periodu, na području općine Novi Grad, počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti (član 323. stav 1. KZ FBiH).

U Sarajevu uhapšen muškarac zbog izazivanja opće opasnosti

– Policijski službenici su izvršili pretres objekta koji osumnjičeni koristi i tom prilikom pronašli i oduzeli jednu pušku, jednu ručnu bombu, određenu količinu narkotičkih sredstava i druge predmete od interesa za istragu. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo – naveli su iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca: Ovo je najkontroverzniji film trenutno

Novi film “Priča završava s nama” postao je pravi hit u kinima i na društvenim mrežama nakon svoje premijere. U filmu glume Blejk Lajvli (Blake Lively) i Džastin Baldoni (Justin). No pažnja se s filma preselila na navodne tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca.

U posljednjih nekoliko dana TikTok, Reddit i X preplavljeni su nagađanjima o mogućem sukobu između Lajvli i Baldonija. Te glasine sada su potvrdili i izvori iz filmske industrije, piše “Business Insider”. Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su se širiti nakon što su mnogi primijetili da njih dvoje nisu zajedno promovirali film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS