calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave

U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA

Objavio: RHT
05/09/2024 1:19 PM

U Sarajevu promoviran singl i spot

Armin Bijedić, jedan od najtalentovanijih vokala današnje muzičke scene, ponovo oduševljava svoju publiku. Snimio je pjesmu i spot pod nazivom “Putnik bez adrese.”

Ova ozbiljna pjesma, koja kroz emotivne stihove govori o ljubavi koja se raspala i srcu koje luta bez adrese, dodatno učvršćuje Bijedićevu poziciju na muzičkoj sceni.

U Sarajevu promoviran singl i spot

Filmski spot koji je režirao Ljuba Radojević, savršeno dočarava atmosferu i emociju pjesme.

Uz editovanje i postprodukciju Milice Protić, te fotografiju Ljube Radojevića i Gorana Avramovića, spot dostiže pravi filmski kvalitet.

Foto: Hype

Muziku za ovu pjesmu potpisuje Gjoko Jovik, dok su tekst i aranžman djelo Aleksandra Stevanovskog i Almira Buze.

Posvećenost muzici

Almir Buza, koji je zaslužan i za mix i mastering pjesme, pružio je ovoj pjesmi zvuk svjetskog kvaliteta, što je još jedan dokaz Bijedićeve posvećenosti muzici i težnje ka savršenstvu.

Foto_Hype

Izdavačka kuća Hayat Production ponovo je stala iza još jednog vrijednog projekta, pružajući podršku Arminu Bijediću u njegovom novom singlu “Putnik bez adrese.

Pogledajte i djelić atmosfere: Kemal Hasić i Armin Bijedić

A Armin je sinoć, u prekrasnom ambijentu jednog restorana promovirao ovaj singl i spot.

Kolege mu pružile podršku

Veliki broj kolega podržao je ovog sjajnog pjevača. Amel Ćurić, Neno Murić, Kemal Hasić, Sejo Boy, Fatmir Sulejmani, Dino Memić, Dino Suljić… samo su neki od kolega koji su, tu večer, svim srcem bili uz njega.

Pročitajte i: Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS