calendar

Petak 27. Septembar, 2023

U saobraćajnoj nesreći u Zenici preminuo pješak

Objavio: RHT
23/09/2024 9:30 AM

U saobraćajnoj nesreći u Zenici preminuo pješak

Sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u zeničkom naselju Perin Han, preminuo je 64-godišnji pješak S.Š., koji je oko 20.15 sati preminuo u Kantonalnoj bolnici u Zenici – potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) Samir Valentić.

U saobraćajnoj nesreći u Zenici preminuo pješak

Nesreća se dogodila oko 18.05 sati, na lokalnom putu u ulici Bistua Nuova, kojom je prilikom putničko motorno vozilo „Ford“ udarilo pješaka S. Š.

  • Vozilom je upravljao 19-godišnji E. K. Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac ZDK – naveo je Valentić.

SLUČAJ BLUDNIČENJE NAD MALOLJETNIKOM! Moameru Kasumoviću otkazana saradnja i u njegovom rodnom gradu

Pročitajte i: SLUČAJ BLUDNIČENJE NAD MALOLJETNIKOM! Moameru Kasumoviću otkazana saradnja i u njegovom rodnom gradu.

Prije nekoliko godina, otprilike u isto vrijeme kada je izvršio seksualno nasilje nad maloljetnikom, napustio je Sarajevo i vratio se u rodni grad

Foto: Instagram

Reakcije javnosti iz cijele regije ne prestaju nakon što je otkriveno da je glumac Moamer Kasumović osuđen za krivično djelo bludničenja nad maloljetnikom. 

O ovom kontroverznom slučaju oglasio se i crnogorski reditelj Obrad Nenezić. Koji je režirao predstavu u kojoj glume Moamer Kasumović i Omar Bajramspahić.

Na pitanje zna li gdje je Kasumović, koji se uopće nije oglašavao posljednjih dana otkako se u javnosti saznalo za njegov gnusni zločin – bludničenje nad maloljetnikom – Nenezić je odgovorio:

– Ne. Nisam se čuo sa njim. Ne znam gdje je. Samo smo “ugasili” predstavu i završili s tim za sva vremena.

Podsjećamo, Kasumović je iz Bijelog Polja u Crnog Gori ali je godinama živio i radio u Sarajevu. Prije nekoliko godina, otprilike u isto vrijeme kada je izvršio seksualno nasilje nad maloljetnikom, napustio je Sarajevo i vratio se u rodni grad. Upravo je sa Bajramspahićem i Nenezićem pokrenuo nezavisni OMO teatar.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS