calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO)

U Prištini zavladala PANIKA! VUČIĆ POSTIGAO USPEH U AMERICI! Evo čega se PLAŠE

Objavio: RHT
09/11/2022 1:27 PM

Nedavna američka trgovinska misija bila je fokusirana na Srbiju

Foto: Screenshot Youtube

Bivši ministar spoljnih poslova Petrit Seljimi istakao je da je nedavna američka trgovinska misija bila fokusirana na Srbiju, ali ne i na Kosovo.

Seljimi je na Tviteru objavio da se Srbija sada fokusira na lobiranje ka nabavci američkog vojnog naoružanja.

Važna objava. Ne želim da paničim, ali Srbija se sada fokusira na lobiranje ka nabavci američke vojne opreme. Nedavna američka trgovinska misija bila je fokusirana na Srbiju, ali ne i na Kosovo, i o oružju se poverljivo razgovaralo sa važnim akterima u američkom vojnom kompleksu”, naveo je Seljimi.

On je ocenio da to pokazuje da Srbija nastavlja uspešno da igra dvostruku igru.

Seljimi je dodao da je Kosovo imalo impresije u Vašingtonu, ali to brzo nestaje.

Okretanje ka američkom političkom pejsažu i vojnom kompleksu SAD. To je cinično, ali zbog nedostatka bilo kakve kredibilne igre i doprinosa Kosova – Vučić sada dobija na snazi. Kosovo je imalo impresiju u Vašingtonu. To brzo nestaje. Znak je jasan”, naveo je Seljimi.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS