calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO)

“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!”

Objavio: RHT
08/07/2024 10:55 PM

U meni kao da teče romska krv!

photo:Hypetv/U meni kao da teče romska krv!

U posljednjoj epizodi emisije “D-Cast” na Hype  televiziji, koju vodi i čiji je autorski pečat stvorio Dejan Dragojević, specijalni gosti bili su članovi popularne grupe Trik FX, Sani i njegova žena Natalija.

Sani i Natalija su sa Dejanom Dragojevićem podijelili svoje iskustvo u muzičkoj industriji, osvrnuli se na svoje karijerne uspjehe, ali i izazove s kojima su se suočavali tokom godina rada u zabavnom svijetu. Gledaoci su imali priliku da saznaju više o pozadini njihovog privatnog života.

Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog Sanija

photo:Hypetv

Natalija je otkrila da njen otac nije podržavao njenu vezu sa Sanijem jer je romske nacionalnosti.

– Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mjesec dana. Nije htio da me čuje ni vidi. Onda me pitao: “Da li je moguće da si se ti, baš moja kćerka, udala za njega?” Ja kažem: “Da, moguće je!” On je rekao: “Kako moja kćerka, što nije komšinica neka!” Ja kažem: “Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj.” Ja nikada nisam dijelila ljude po tome da li je ove vjeroispovesti ili one. Čovjek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja? Jer je moja rođena tetka živjela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi… ja ne mogu to tebi da objasnim. U meni kao da teče ta krv – rekla je Natalija u emisiji D-Cast.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS