calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

U DETINJSTVU POMAGALA OCU U RIBARNICI, A PROŠLE GODINE ZARADILA MILIONE: Glumica iz popularne serije potiče iz siromašne porodice!

Objavio: RHT
09/08/2022 11:30 PM
Doris Pinčić, glumica koja se u Srbiji proslavila serijom “Larin izbor” često je govorila kako potiče iz skromne porodice i kako je odrastala u okruženju u kojem nije mogla da dobije dobre patike ili neki bogatiji poklon. Sada se njen život potpuno promenio.

Kako prenose hrvatski mediji, samo u prošloj godini Doris Pinčić je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Ova, sada milionerka, često je govorila o skromnom odrastanju i tome kako se sa porodicom borila da se doprinese u domu.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je tokom rata otvorio ribarsku radnju. Gloria.hr je pisala kako okolnosti porodice tada nisu išle na ruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao svoje, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Afinitete prema pozornici pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji “Larin izbor”, i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb. Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat – vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je ‘Jutarnji klub’ vodila s Hrvojem Kečkešom.

Stigla je 2014. ponuda i iz RTL-a gde počinje da radi kao voditeljka za niz udarnih projekata, da bi početkom 2020. prešla na HRT.

Iza nje je propali brak s muzičarem Borisom Rogoznicom s kojim je dobila sina i ćerku. Trenutno je u vezi sa 13 godina starijem Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

BONUS VIDEO:

Izvor: blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS