calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI!

U 4 OBLASTI DONBASA SE ODRŽAVA REFERENDUM ZA PRIKLJUČENJE RUSIJI: Ako Ukrajina pokuša da ih vrati, Rusija će to smatrati agresijom na svoju teritoriju!

Objavio: RHT
23/09/2022 7:36 PM

Glasanje na referendumu o pripajanju Rusiji počelo je jutros u regionima u Ukrajini koje kontroliše Rusija.

Foto: Screenshot Youtube

U četiri ukrajinske oblasti održava se referendum za otcepljenje od Ukrajine i priključenje Rusiji: Herson, Donjeck, Zaporožje i Lugansk.

Referendum bi trebao da traje do 27. septembra.

Rusija kontroliše oko 90 000 kvadratnih kilometara u 4 oblasti u kojima se održava referendum, to je približno 15% Ukrajinske teritorije.

Nakon referenduma, 4 oblasti bi se prisajedinile Rusiji, to bi ujedno značilo da Rusija više ne vodi specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini već da je u otvorenom ratnom sukobu sa Ukrajinom.

Stav Ukrajine je da je referendum u 4 oblasti “naivna ucena Rusije” i kršenje međunarodnog prava.

Pokušaji Ukrajine da vrati teritorije Donbasa nakon prisajedinjenja Rusiji smatraće se napadima na zemlju u skladu sa ruskim Ustavom, rekao je danas portparol Kremlj Dmitrij Peskov.

Foto: Screenshot Youtube

“Nesumnjivo. Ustav Ruske Federacije će odmah stupiti na snagu u odnosu na ove teritorije, gde je sve vrlo jasno postavljeno po tom pitanju”, odgovorio je on na pitanje novinara.

Prema njegovim rečima, relevantne odredbe ruskog Ustava biće na snazi od trenutka kada se republike prisajedine Rusiji.

Foto: Screenshot Youtube

Predstavnici Dume najavili su da će narednog dana nakon završetka referenduma Duma glasti o prisajedinjenju tih ukrajinskih oblasti Rusiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS