calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO) Ibrahimović upitan o jezicima koje govori: Krenulo je dobro, a onda gaf TEODORA I BEBICA NE PRESTAJU DA IZNENAĐUJU! Spakovali kofere, pa otišli na ovu destinaciju, ljubav cvjeta! (FOTO) NE ŽELIM NENADU DA RODIM DIJETE! Miona Jovanović brutalna, obrnula ploču, pa spomenula porodicu, ništa više neće biti isto GEORGIJEV KASNIO DVA SATA, JEDVA SE POPEO NA BINU! Skandalozno ponašanje pjevača razbjesnilo publiku, a tu nije kraj!

TVITER ĆE MOŽDA PRESTATI DA TRAJNO SUSPENDUJE KORISNIKE: Ilon Mask obećava promene

Objavio: RHT
15/10/2022 5:08 AM

Twitter preispituje svoju politiku u vezi sa trajnim zabranjivanjem naloga korisnika.

Foto: Pixabay

Prema izveštajima Financial Times-a, takvo razmatranje verovatno je posledica moderiranje sadržaja u skladu sa vizijom Ilon-a Mask-a.

Twitter istražuje da li postoje drugi alati za moderiranje sadržaja koji bi mogli da zamene zabranu naloga. Zabrana naloga je najstroža kazna kompanije za kršenje pravila.

Još u maju, ubrzo nakon što je potpisao ugovor vredan 44 milijarde dolara za kupovinu Twitter-a, Musk je obećao promene u moderiranju sadržaja na Twitter-u. Mask, koji sebe naziva apsolutistom slobode govora, takođe je rekao da će ukinuti zabranu naloga bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Međutim, prema izveštajima malo je verovatno da će bilo kakva promena politike dozvoliti Trampu povratak na Twitter. Kompanija ne razmatra ukidanje zabrane naloga zbog kršenja politike koja se odnosi na podsticanje nasilja.

Kompanija zapravo razmatra oblasti u kojima smatra da je možda blokirala korisnike zbog manjih prekršaja, kao što je deljenje obmanjujućih informacija.
„Naša osnovna načela, izbor i kontrola, transparentnost, legitimnost i pravičnost usmeravaju naš rad godinama a kako dešavanja u javnosti nastave da se razvijaju, takav će biti i naš pristup“, rekao je portparol kompanije.

Twitter je tokom vikenda zaključao nalog repera Kanjea Vesta. Kompanija je navela da je uklonila postove repera koje su drugi korisnici osudili kao antisemitske.

Izvor: Reuters, pcpress.rs

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS