calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVA I UŽAS U SARAJEVU Nakon požara na Širokači pronađena tri mrtva tijela! Ovaj video je za kratko vrijeme sakupio gotovo milijardu pregleda: Šta radi ova djevojka? EVO KOLIKO VRIJEDI VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ! U pitanju je vrtoglava suma, sav novac iz rijalitija uložila u nju! SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO) Horor u Sarajevu! Detalji haosa na Širokači, eksplozija, pa požar na porodičnoj kući, cijelo naselje bez struje! Ima i povrijeđenih? “PUBLIKA ME VRIJEĐA, A JA PLAČEM” Žena od Sultana priznala kroz šta sve prolazi na nastupima: “Ne mogu da podnesem to…” Nina Đogani objavila sliku iz kreveta sa dečkom koji je u zatvoru Lana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od njegovih izjava Drama na Širokači: Nakon pucnjeva izbio požar na kući! TARU STOJANOVIĆ ZARUČIO AFROAMERIKANAC! Pjevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO) Nizozemski pustolov nakon posjete BiH: To je najbolje čuvana tajna Evrope, govorili su mi da je opasno SKANDAL! ŠA TJERAO MIONU DA GA ZADOVOLJI?! Isplivalo sve javno, evo kako ju je navodio na intimne odnose! STRASTI IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA SE NE SMIRUJU! MC Stojan brutalno odgovorio Zorani, njegov potez šokirao mnoge! “SAŠA MIRKOVIĆ JE MOJ SPASITELJ” EKSKLUZIVNO HYPETV u Zagrebu! Nives Celzijus u PRVOM intervjuu o NAJVEĆEM RIJALITIJU NA BALKANU I REGIONU “IMANJE” Nesreća na Barama: Vozilo završilo na krovu Brm, brm! Nives snimila spot za novi hit: “Godište i karoserija ti paše, al’ moja pila je za odlikaše”

SUDBINSKI PREOKRET ZA 3 ZNAKA ZODIJAKA: Turski astrolog otkriva šta im slijedi u junu 2024!

Objavio: RHT
22/05/2024 8:20 PM

Turski astrolog otkriva

Prema turskom astrologu Muratu Kojunu, jun 2024. godine će biti ključan mjesec za neke od horoskopskih znakova, obećavajući im značajne mogućnosti za lični i profesionalni razvoj. Njegove prognoze naglašavaju da će Strijelčevi, Bikovi i Blizanci biti posebno privilegovani, s obzirom na specifične uticaje planeta koji će im donijeti pozitivnu energiju, snagu i odlučnost, a prije svega sreću.

Turski astrolog otkriva/Foto: shutterstock.com

Očekuje se da će ovi znakovi iskoristiti ovu astrološku podršku kako bi ostvarili svoje ciljeve i prevazišli izazove koji im se mogu naći na putu. Ovaj optimističan pogled na budućnost pruža nadu i inspiraciju pripadnicima navedenih znakova da hrabro koračaju ka svojim ambicijama i ostvarenju željenih rezultata.

Strijelac: Ispravlja greške iz prošlosti

Za Strijelca će ovaj mjesec donijeti pozitivnu energiju zahvaljujući konjukciji Marsa i Jupitera. To će ih ohrabriti i dati im odlučnost da ostvare svoje ciljeve. Međutim, Saturnovo retrogradno kretanje može biti izazov i biće važno ispraviti greške iz prošlosti i pažljivo planirati korake ka budućnosti.

Bik: Napredak u karijeri

Bikovi mogu da očekuju napredak u karijeri i postizanje ciljeva tokom ovog mjeseca. Pod uticajem Plutona, imaćete snagu i odlučnost da ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Sada je vrijeme da budete hrabri i uporni u svojim nastojanjima.

Blizanci: Uspjeh u poslu

Blizance očekuje dinamičan mjesec pun promena i novih prilika. Pod uticajem Merkura, njihove komunikacijske vještine će doći do izražaja, pomažući im da postignu uspjeh u poslu i društvenim interakcijama. Ovo je vrijeme da hrabro istupite ka svojim ciljevima.

Astrološke prognoze za ove znakove Zodijaka obećavaju uzbudljiv mjesec pun mogućnosti za lični i profesionalni razvoj. Svi oni koji pripadaju ovim znacima treba da se pripreme za pozitivne promjene i iskoriste energiju koja ih okružuje.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/srecna.republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS