calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Turčin koji je juče postigao euro-gol ljubi Bosanku

Objavio: RHT
19/06/2024 2:40 PM

Turčin ljubi Bosanku

Turska je juče možda u najboljoj utakmici dosadanjeg dijela Eura 2024. savladala (3:1) Gruziju.

Foto: Instagram

Meč su obilježili spektakularni golovi Merta Muldura i Arde Gulera. 

Turčin ljubi Bosanku

Inače, ono što je zanimlivo jeste da je Mulder, inače fudbaler Fenerbahčea u vezi sa djevojkom iz BiH. Najveća podrška turskoj zvijezda je Anđela Koprena. 

Radi se o lijepoj Srpkinji rođenoj u BiH koja na Instagramu redovito objavljuje fotke koje oduševljavaju fanove. Na kraju ječerašnje utakmice podijelila je i brojne objave koje su prenijele spektakularan gol njenog partnera, ali i videa nje i Mertove majke na tribinama.

Mert je inače bio u žiži interesovanja tokom nereda na utakmici između Trabzona i Fenera kada su domaće pristalice uletjele na teren i krenule da napadaju fudbalere Fenerbahčea. Dosta sreće imao je Muldur (24) pošto je jedan od huligana iščupao korner zastavicu, krenuo je da udari Muldura koji se izmaknuo u posljednjem trenutku.

Tada se oglasila i Anđela podijelivši snimak dramatičnog trenutka na Instagram profilu.

„Ovdje mi je srce stalo na trenutak“, napisala je potresena Anđela.

Pogledajte majstoriju Turčina za pobjedu nad Gruzijom (VIDEO)

Pročitajte i: Pogledajte majstoriju Turčina za pobjedu nad Gruzijom (VIDEO).

Fudbaleri Turske i Gruzije odigrali su meč prvog kola Grupe F na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pogledajte majstoriju Turčina / Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Konačni rezultat bio je 3:1, a drugi gol selekcije Turske postigao je Arde Guler, i to na fantastičan način, kao iz topa.

Sjajno je Guler povukao loptu, sa desnog boka ušao je unutra da bi se potom lijepo namjestio, opalio, i pogodio dalji ugao, a golman Mamardašvili je sjajnom paradom samo uljepšao ovu majstoriju.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS