calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

TUGA U DOMU OGNJENA AMIDŽIĆA! Smrtni slučaj zavio porodicu u crno, voditeljeva žena NEUTJEŠNA!

Objavio: RHT
12/06/2024 2:15 PM

Tuga u domu Ognjena Amidžića

stižu rode
Foto: Printscreen/Instagram/callmenaumi

U domu voditelja Ognjena Amidžića i Mine Naumović desio se smrti slučaj.

Mini Naumović, njegovoj supruzi, preminuo je otac.

Kako saznaju domaći mediji, Ognjen je trenutno pored svoje supruge i otkazao je sve poslovne obaveze.

Tuga u domu Ognjena Amidžića

veselje u domu ognjena amidžića
Foto: Printscreen/Instagram/callmenaumi

Podsjetimo, supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, porodila se prije par mjeseci, a par je nasljedniku dao ime Perun. Voditelj je skoro 20 godina stariji od Mine, ali njima to ne smeta. Inače Ognjen iza sebe ima dva braka. Iz prvog braka nema djecu, dok sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju od 11 godina. On je sa Danijelom ostao u korektnim odnosima zbog sina, a nada se da će njegova djeca da budu jako bliska, a ovako je govorio o Mininoj trudnoći:

– Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želili i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej – kaže Ognjen i dodaje:

– Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svijet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba – rekao je on za domaće medije tada.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS