calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

TUGA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Objava Bore Santane kida dušu!

Objavio: RHT
17/08/2022 8:30 AM

Bivši zadrugar i voditelj emisije “Ne gledam ti ja to” na RED televiziji, Bora Santana, več danima unazad na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima deli fotografije sa Crnogorskog primorja i na njima se jasno moglo primetiti da uživa u odmoru od uspešne sezone svoje emisije.

Foto: youtube

Ovom prilikom, on je na svom Instagram profilu otkrio da mu je uginuo pas, te se tim povodom od nje oprostio potresnim rečima:

Otišla je moja bebica, iako te nisam video tako veselu… Osetio sam da ti falim, kao i ti meni. Dođem, i ima šta da dočekam. Mnogo sam te zavoleo, kao nikoga do sada, ali eto, sudbina dušo moja.

Takođe, podelio je još jednu fotografiju, na kojoj se obratio svima, te je otkrio i kako se ovo desilo.

 

Ljudi, samo da mi ne pšišete molim vas…Sofi je umrla danas iz čista mira, srce je prestalo da kuca. Mnogo mi je teško, ne uznemiravajte me sad, sutra ću vam sve objasniti – naveo je Santana uz emotikone slomljenog srca.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS