calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN! Ima OZBILJNE POVREDE, oglasio se iz bolnice! (FOTO) Semberci na originalan način pronašli spas od vrućina: Napravili bazen od bala sijena “BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA!” Anđela Šparavalo iznijela sav prljav veš: DOŽIVILA SAM NERVNI SLOM, LUPALA GLAVOM O ZID! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan otjerao Memu iz frizerskog salona! ŠIŠANJE UZ ŠIŠU DOK ČEKA KOČIJA! Svi šokirani pogrešnim furanjem (VIDEO) Hapšenja u Banjoj Luci i Bosanskom Novom zbog krijumčarenja migranata Klimatolog Vladimir Đurđević: Ovo je možda najprijatnije ljeto do kraja vašeg života! “ŽIVIMO NOVU REALNOST” DEJAN DRAGOJEVIĆ POSJETIO RADOVE NA IMANJU! “Zapljunuo se”, a u HIT VIDEU pogledajte kako (FOTO/VIDEO) PROMIJENIO PLOČU! Taki ljut i bijesan na kćerku, nakon saznanja da nije prekinula vezu sa Krofakom! Do juče je podržavao, a sada više neće da čuje za nju Janjuš: Prije bih volio da mi opališ šamar, nego da mi postaviš to pitanje! “SVE PJESMA GOVORI” HYPE PAPARAZZO: DRAMA ISPRED ZGRADE! Ivana Boom Nikolić raskinula sa dečkom? On bijesan urlao na telefon (VIDEO) Blaž Baka Slišković: Nikada nisam dijelio Mostar! “U Veležu me nisu htjeli, rekli su da sam bogalj! “ŠTA MI JE REKAO DRAGAN DŽAJIĆ” “UZEO SAM NEKE ILEGALNE PEČURKE!” Gastoz ZAPREPASTIO detaljima hapšenja i trilera na Tajlandu: U zatvoru sam imao mušku Miljanu Kulić! Ivan Marinković otkrio nove detalje: Jelena je to uradila bez mog znanja! RADOVI NA IMANJU U PUNOM JEKU! Mnogo radnika čini da doživite SEOSKU BAJKU U POSEBNOM RIJALITI PROGRAMU! (FOTO, VIDEO) HLADNA STIMULIŠE, TOPLA UBRZAVA METABOLIZAM: Pogledajte šta temperatura vode radi tijelu i koja je bolja za piće

TUGA! KIKINA MAJKA: MISLILA SAM DA ĆE KIKA DA ZALUPA IZ SANDUKA!

Objavio: RHT
15/03/2023 8:00 PM

U emisiji „Pretres“ na Hype televiziji, gost je bila Nataša Đukić Veličković, majka pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Foto: Printscreen YouTube

Bol, patnja I tuga Kikine majke ne jenjava.

Kako i sama kaže, pamti svaki trenutak i svaki sekund tog kobnog dana. Kroz razgovor tokom emisije, dotakli su se i baš trenutka kada su izlazili iz kapele i uputili se prema grobu.

“Kada je krenula povorka bili ste u crnoj garderobe iza sanduka, šta ste razmišljali u tom trenutku kada je povorka krenula?” upitao je voditelj Stefan Usiljanin.

Foto: Printscreen YouTube

Da će da zalupa iz sanduka, da je bila klinička smrt I onda mi samo proleti kroz glavu, radili su obdukciju. Ona je preminula 8., a 10. Je već rađena obdukcija. Ja sam istražnog inspektora pitala kad je završio sve, da li postoji mogućnost da je ovo klinička smrt i samo sam molila Boga da ne rade obdukciju odma, da se sačeka. Jer čitala sam ranije i gledala Foxcrime, pogotovu Ubice pred očima, gde su sve istiniti događaji, gde se desi stvarno u oči pokopa neko jednostavno izađe iz kome iz te kliničke smrti, međutim eto ja nisam imala tu sreću da se to meni desi.”- izjavila je Nataša Đukić Veličković.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS