calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) Željko Joksimović ne krije sreću zbog kćerke Mine: Ljubavi tatina, preponosan sam STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS ZBOG SPOLNIH BOLESTI U RIJALITIJU! Izbila neviđena drama Šta se dešava s inicijativom da se most na Otoci nazove po tragično preminulom Farisu Pendeku Kačavenda BJEŽI OD MEDIJA poslije ročišta u sudu sa Anom Ćurčić! MARIJA KULIĆ BIJESNA NA MILJANINU ODLUKU! Hitno se oglasila pa poručila: “Slobodno čupaj, vrijeđaj, pljuj, šutiraj, prijeti… uživat ćemo u tome” MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MJESTA! SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA! Car i Mensur oči u oči! Pale teške riječi, ovo niko nije očekivao! (VIDEO) TERZA NAPUSTIO RIJALITI! Pojavio se snimak nakon izlaska – evo gdje se sada nalazi! Pukla veza legendarnog glumca Al Paćina: Kraj ljubavi s 54 godine mlađom djevojkom HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA U RIJALITIJU Cimeri ga raskrinkali, nastao potpuni haos “ANĐELA ĐURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizirani kriminal nada mnom” Civilna zaštita HNK: Nakon naredbe FUCZ evakuisano 330 osoba Semir Cerić Koke se odriče zarade od koncerta u Skenderiji: Uz brojne muzičare pružio podršku ljudima koji su pogođeni razornim poplavama u BiH

TUČA U ZADRUZI! TOTALNI HAOS: Obezbeđenje jedva zaustavilo pobesnele učesnice

Objavio: RHT
01/11/2022 11:00 PM

Anđela Ilić i Sandra Bakša žestoko su se sukobile u Zadruzi.

Foto Printscreen Youtube

Anđela Ilić i Sandra Bakša ušle su u žestoku svađu, zbog koje je moralo da reaguje i obezbeđenje. Anđela je u jednom trenutku pokušala da pljune svoju ljutu suparnicu, a potom je na nju i nasrnula. Usledile su uvrede, ali i čupanje za kosu.

Foto: Printscreen YouTube

Čitava rasprava izbila je kada je Sandra izvređala Anđelu, te je, između ostalog, nazvala i prostitutkom, što je ovu u potpunosti razbesnelo. Anđela joj pretila i na sve načine pokušavala da se obračuna sa cimerkom, dok je obezbeđenje pokušavalo da ih smiri i razdvoji.

“Ja prostitutka nisam, ne možeš to da pričaš. Niko ne može ništa da kaže”, vikala je Anđela.

“Mogu da kažem šta hoću, možeš samo da pop*ši* ku*če*ve u krug”, kazala je Bakša.

“Ti ćeš to da radiš, kao što najviše voliš. Nemoj sa mnom da se igraš. Pusti me da je ubijem, pusti me molim te. Mnogo se ugojila donesite joj nešto da jede”, govorila je Anđela.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS