calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

TU JE BILO NEŠTO NEMORALNO: Zola se pravdao da nije bio sa Sanjom, Ivan ih razotkrio

Objavio: RHT
25/11/2022 10:00 PM

Zadrugari nisu prestajali da komentarišu ljubavni odnos Marka Stefanovića i Sanje Grujić. 

Foto: Printscreen

-Ona je meni rekla hvala ti jer sam ja smirivao Marka, ona ne zna da se obuzda jer ne zna da odluči i ne zna šta da radi kada se zaljubi u rijaltiju. Njoj je bitniji njen ego nego njegova ljubav – govorio je Miljan.

Nakon toga, poteglo se pitanje da li su Lazar Čolić Zola i Sanja ikada bili više od prijatelja.

-Nikad ništa u životu nisam imao ništa sa njom. Videli smo se u restoranu – rekao je Zola.

-Što si rekla da ti je Zola rođak? – pitao je Miljan.

-Tako smo se zezali prošle godine i nas dvoje smo to rešili. Miljana zna da smo se zezali prošle godine, zna i Milica da smo se zezali u pušionici – pravdala se Sanja.

Foto: Printscreen

-Marko, je l’ joj veruješ? – pitala je Ivana Šopić.

-Sve je to deo prošlosti, mene zanima ona. Ja sam rekao da bih završio napolju ovaj odnos kad bih tamo saznao da me je ona slagala – rekao je Marko.

-Ona je napravila samo grešku što je rekla da sam rođak kad sam ušao, a zezali smo se prošle sezone. Sanja i ja se čak nismo nikad u životu ni muvali. Videli smo se jednom u društvo sa moja dva drugara i jednom njenom drugaricom – dodao je Ćolić.

-Ima jedna bitna stvar, mala Anđela je pričala da je bila sa Filipom Carem i logično je da će tad neko da postavi pitanje šta je još bilo. Svi se zaustave da su bili na afeteru i da nije bilo ništa. Toliko pravdanja sa tvoje i sa njene strane, čemu to? – pričao je Ivan.

-Je l’ sam trebao da kažem da je nikad nisam video, a da znam da jesam? – pitao je Zola.

 Mislim da Zola prikiriva Sanju za nešto, svi znamo da je ušla kao zauzeta devojka. Marko je nju izdao u svađi: “Imala si dečka, a posle sedam dana se zaljubila u mene”. Sanja je bila sa njeogovim drugom ili su radili nešto što se kosi sa moralnim kodeksima. Tu postoji nešto, ali verujem da ćemo vremenom saznati. Ko su ta dva druga? – pitala je Aleks.

– Zolu stvarno gledam kao druga – nastavila je da se pravda Sanja.

-Ako hoće ja ću reći ko su bile dve osobe – rekao je Zola.

-Nemoj da uvlačiš – dodala je Sanja i izazvala ovacije zadrugara.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS