calendar

Subota 28. Septembar, 2023

TRUDNA ANELI SLALA GOLE FOTKE DRUGOM MUŠKARCU! Sita Ahmić iznijela SVE DETALJE, pa otkrila da brat zbog toga NE PRIČA sa njom!

Objavio: RHT
15/06/2024 4:00 PM

Trudna Aneli slala gole fotke drugom muškarcu

Photo:Printscreen/Youtube/Zadruga_official

Tokom susreta Aneli i Site Ahmić, u jednom momentu je priznala sestri kom je muškarcu slala fotografije na kojima je gola, a koje su dospjele i do njihovog brata, zbog čega je on ljut na nju.

Međutim, Sita joj je stavila do znanja da je se nikada ne može odreći jer su oni kao porodica jaki i tu jedni za druge, jer se vole i kada su jedni na druge najviše ljuti.

– Loše mi je jako, Sita. Ne mogu izdržati, vidiš šta mi se dešava – rekla je Aneli čim je ugledala sestru.

– Polako, trudna si. Šta god odlučiš, podržaćemo te. Mi smo uz tebe, ali maknućeš se od ovog skota (Marka Janjuševića Janjuša, prim. aut.). Kad te vidimo s njim, kao da si sa Asminom. Ne voli te, samo igra rijaliti i hoće da ti izvuče pare. Muškarac o kom su izašle prepiske, šta je sve tražio ženama, slale su mu po 100 eura, bruka, žicka od žena pare, Maja kakva je god, za to je sve u pravu – ubijedila je Sita Aneli.

Kada je rijaliti učesnica pitala da li je se brat odrekao i išao na ručak sa Asminom Durždićem, Sita joj je odbrusila kako može i pomisliti da je tako izdao neko od porodice i povjerovati u laži svog bivšeg.

Photo: Printscreen/Youtube/Zadruga_official

– Brat je ljut na tebe, ti to znaš, ali nema govora da te se odrekao, ti znaš kako smo mi povezani i koliko se volimo i kada se ljutimo. Koliko smo se puta smo se posvađali, a jedni za druge bi poginuli.

– Vidio je one moje slike… – snuždila se Aneli.

– Kome si slala, ja se ne mogu sjetiti – uzvratila je Sita.

– Sjećaš se kad je objavio dvije, tri… – podsjetila ju je sestra.

Trudna Aneli slala gole fotke drugom muškarcu

– Ali kom momku si slala, to se ne mogu sjetiti… – nastavila je Sita, a Aneli je rekla:

– Vladanu!

– Jeste, mama je dobro rekla – zaključila je ovu temu Sita.

Ona joj je zatim priznala da im se majka zbog nje razbolila.

– Šećer joj skače, mama je obolila. Ne znam šta će ti ona reći, ali ja ti kažem u svoje ime kad izađeš ti ćeš odlučiti sama šta ćeš, isključivo tvoja odluka. Ti nemaš nijedan problem napolju, mi vidimo da ti nisi dobro i niko ti neće ništa. Dijete ti je dobro, ne brini za Noru, sa njom je sve u redu – izdeklamovala je Sita, a Aneli je kao nestašna klinka na kraju zamolila stariju sestru:

– Možeš li mami reći da me ne napada kad dođe?!

Ova Anelina reakcija nasmijala je mnoge, iako situacija nije nimalo smiješna, pa se ove riječi na društvenim mrežama i dalje prepričavaju u šaljivom kontekstu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS