calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO)

Trik Italijanki za fit figuru možete primeniti već danas, a potrebno je samo 15 minuta!

Objavio: RHT
30/01/2022 9:00 AM

Kad god krenete na dijetu, prvo što ćete saznati je da je testenina strogo zabranjena.

Foto: Printscreen/Profimedia

Nakon toga ste se verovatno zapitali kako Italijanke izgledaju tako dobro i ne odustaju od svoje omiljene hrane? Tajna je u jednom triku koji praktikuju svaki dan.

Francuskinje i Italijanske su poznate po tome da ne odustaju od uživanja u ukusnoj hrani, a uprkos hedonizmu uspevaju da izgledaju fenomenalno.

Trik za fit liniju zove se ‘passeggiata’. To je kratka šetnja koja se praktikuje odmah nakon jela i traje oko 15 minuta.

Foto:Printscreen/Shutterstock

Italijanke idu u ove kratke šetnje kako bi uživale na suncu i razgovarale s prijateljicama, a pritom spečile da se u telu stvaraju nepotrebne naslage. Nedavna studija objavljena u časopisu Diabetes Care objašnjava da tri šetnje od 15 minuta dnevno nakon jela smanjuju rizik od dijabetesa.

Šetnja od 15 minuta takođe poboljšava probavu i smanjuje nivo insulina.

Dakle, slobodno jedite testeninu, ali nakon obroka, obavezno u šetnju.

Uživajte u prirodi i brinite za svoju liniju.
Izvor: Stil/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS