calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova: Zaprepastilo ju je ono što je ostalo “SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!” POTPUNI KOLAPS ZBOG MASOVNOG TEHNIČKOG KVARA! Pogođene svjetske kompanije, obustavljeni letovi STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje! PLJUŠTE UVREDE: Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju Tri osobine emocionalno nezrelih ljudi, prepoznaćete ih odmah Baba Vanga je dala dosta strašno predviđanje za 2025. godinu OVAKO DRAGANA MIRKOVIĆ IZGLEDA U KUPAĆEM Za 40 godina karijere se samo dva puta slikala u bikiniju Dok Filip šalje tajne poruke: Evo šta radi Aleks Nikolić Urnebesan video iz Srbije: Medvjed stajao tik uz cestu, motociklist ga “pitao za put do Valjeva” MAJA MARINKOVIĆ U PROBLEMU! Rastrzana između Takija i Krofaka Diskusija starih zavodnika: Sultan Elmedin i Ramiz Zmaj razmijenili iskustva sa ženama Evo zašto je došlo do IT havarije širom svijeta: Za sve krivo ažuriranje sistema Ko je zapravo otac Anđela Rankovića? Svi ga odlično poznajete, dobar je frajer, a sa sinom se uopšte ne čuje Otac i sin vozili se čamcem i vidjeli morskog psa: Ovo se jednom dogodi u životu NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! MC Stojan i Zorana ekskluzivno za HYPE progovorili: “Nismo zajedno”

TRI ZNAKA ĆE DOŽIVJETI DUHOVNO BUĐENJE OVOG LJETA: Oni se nalaze na životnoj raskrsnici, svaka odluka je važna!

Objavio: RHT
19/07/2024 10:20 AM

Tri znaka će doživjeti duhovno buđenje ovog ljeta

Svemir ima posebne planove za tri horoskopska znaka, i nudi im jedinstvenu priliku da duboko zarone u područja samootkrivanja i duhovnog prosvijetljenja. Ovi znakovi će shvatiti da ljeto nisu samo dani obasjani suncem i blage večeri, već i istraživanje sopstvenog unutrašnjeg bića.

Tri znaka će doživjeti duhovno buđenje ovog ljeta/Foto: Shutterstock

Škorpija

Za Škorpije će ovo ljeto biti spektakularan prikaz transformacije, sličan živopisnom vatrometu. Produženi, suncem obasjani dani služe kao snažna pozadina za duboke unutrašnje promjene koje ih očekuju.

Poznate po svojoj dubini i intenzitetu, Škorpije će otkriti put samorefleksije i duhovnog istraživanja.

Kako temperatura raste, tako rastu i izazovi s kojima se suočavaju, a svaki od njih predstavlja vrijednu priliku za stvaranje jačeg i otpornijeg bića.

Ljeto je idealno vrijeme za Škorpije da se otarase zastarjelih stavova i toksičnih odnosa.

U duhu mitskog feniksa, Škorpije će dopustiti da njihove stare verzije nestanu u plamenu, što stvara prostor za novi početak i progutaju plamenove transformacije, stvarajući prostor za novi rast i početke.

Rak

Rakovi, koji su duboko usklađeni s Mjesečevim ciklusima, otkriće da je ovo ljeto bogato prilikama za duhovni i emocionalni rast.

Tokom ovog perioda očekujte da će vaši emocionalni pogledi procvjetati, što stvara plodno tlo za značajne snove i meditaciju.

Ovo duhovno buđenje nadilazi lični rast – i ovdje se radi o shvatanju vaše uloge u većem planu i značajnijem povezivanju sa svemirom.

Dok se krećete kroz tu transformaciju, možete da nađete paralele u prirodnom svijetu oko sebe – slično kao što cvijeće cvjeta u skladu s vašim ličnim razvojem.

Do kraja ljeta očekujte da ćete se pojaviti sa obnovljenim osjećajem svrhe i bogatijom, dubljom vezom sa svijetom oko vas.

Ribe

Za Ribe će ovo ljeto biti spokojno putovanje ispunjeno prosvjetljujućim otkrićima i mističnim iskustvima.
Ribe će se naći usred duhovnog i emotivnog buđenja.

Vođene Neptunom, njihovom vladajućom planetom, produbljuje se veza Riba sa svemirom.

Ova povećana osjetljivost omogućava Ribama da se duboko uključe u svijet oko sebe na duboko duhovan način.

Tokom ove sezone, Ribe će se naći na prekrasnoj raskrsnici duhovnog i senzualnog. Svaki zalazak sunca i zvjezdano noćno nebo postaju platno za lično otkriće.

BONUS VIDEO

hypebih.ba7atma.hr/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS