calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nikad ga ne biste prepoznali: Ovako je Desingerica izgledao bez tetovaža i s kosom IMA LI KRAJA VRUĆINAMA: Evo šta kažu meteorolozi do kad će trajati toplotni val MILICA PAVLOVIĆ DRASTIČNO PROMIJENILA IZGLED! Do sada u ovakvom izdanju nije viđena, evo šta je uradila! “NE MOGU DA VJERUJEM” Jelena van sebe zbog Miljane i Ivana, njena drugarica raskrinkala u kakvom je stanju! NOVA JANJUŠEVA OBJAVA POSVEĆENA BRATU KIDA DUŠU! Poručio mu da još uvijek sanja da su zajedno! (FOTO) Ovo je najsretniji znak zodijaka: Saznajte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA NOVOM OBJAVOM! Pjevačica nosi trakice umjesto kupaćeg, malo toga ostavlja mašti! (FOTO) Strašna nesreća u Hrvatskoj: Rampa trajekta priklještila mornare, ima mrtvih Dizni najavio brojna iznenađenja, otkrio i naziv filma Avatar 3 Seli se Emina Jahović! A evo i gdje se nalazi luksuzna vila POLICIJA INTERVENISALA ZBOG SLAĐE LAZIĆ! Ovaj incident će je skupo koštati, evo šta je uradila! (FOTO) Vaterpolisti Srbije pobijedili Hrvate i odbranili titulu olimpijskih prvaka Drama na otoku Mljet: Iz gorućeg glisera spašeno šestero izletnika iz Mostara RIJALITI UČESNIK DOŽIVIO STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju, uznemirujući snimci! (VIDEO) VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ! Napravila proslavu za pamćenje, a jednu osobu niko nije očekivao među prisutnima! (FOTO) STANISLAV ODVEO MAJU NA MJESTO NA KOM JE LJETOVAO SA MIONOM! Marinkovićeva van sebe od sreće! Ovo niko nije očekivao! ŠOK! (FOTO)

Tri osobe uhapšene zbog ubistva žene u Modriči

Objavio: RHT
23/10/2023 5:40 PM

Mensura Hasbašić (69) ubijena je sinoć u svojoj kući u Modriči a policija je danas uhapsila tri osobe koje se mogu dovesti u vezu sa zločinom, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Foto: N.N. 

Policija je zbog ovog zločina danas pretresala više lokacija na području Modriče.

Nakon hapšenja, osumnjičeni su danas sprovedeni u policiju na kriminalistačku obradu.

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna žena je više puta izbodena nožem nožem u svojoj kući u centru grada. Inače, usljed višestrukih rana nesrećna žena je u kući u Ulici Cara Lazara podlegla na licu mjesta.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je kriminalistička policija PU Doboj, zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Mediji su nezvanično prenosili da je policija nakon zločina tragala za njenim devetnaestogodišnjim unukom. Takođe su naveli i da je on navodno od prvo babe tražio novac. Međutim, ove informacije nam  zvanično nisu potvrđene.

Iz Policijske uprave Doboj kratko je rečeno samo da se tri osobe lišene slobode u vezi sa ubistvom M.H. iz Modriče.

Rekli su kratko da im je ubistvo policijskoj stanici Modriča, prijavljeno u nedjelju oko 21 sat, te da je izvršen uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca kao i da rade na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Naložena je i obdukcija tijela  ubijene žene.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS