calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

Tragedija u Hrvatskoj: Poginuo fudbaler (21)

Objavio: RHT
25/05/2024 4:30 PM

Tragedija u Hrvatskoj

Stanovnike Zagreba, ali i cijelu Hrvatsku šokirala je saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 21-godišnji Karlo Cvitković.

Tragedija u Hrvatskoj/ Foto: Instagram

Od njega se porukom na društvenim mrežama oprostio njegov bivši klub NK Kupa pored Karlovca.

Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet.

NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. Sahrana će biti u utorak u 14:00 sati (Hrnetić) – poručeno je iz kluba.

Kako je javila policija, mladić je cestu prelazio na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Na njega je naletio naletio automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak, koji je vozio Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

BONUS VIDEO

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS