calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja, a Alžirci zbog pljačke pumpe Veliki novčani horoskop za avgust: Ko će praviti skupe greške, a ko dobiti nagradu Usijao se Instagram: Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini TRUDNA MAJA IDE U ZAGREB KOD STANISLAVA! Zašto se ne usuđuje da uradi test? ANĐELO NAPADNUT! Anita se oglasila, poslala snažnu poruku:”Ima mnogo psihopata u našem okruženju, ja bih nju prebila…” NAKON 25 GODINA BRAKA RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ EMOTIVNO! FOTKA TRUDNE KAĆE SVE RAZNIJEŽILA! Od pogleda zastaje dah! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan želi zadržati Janu: Uzeo joj telefon i odveo je na izlet! IMA DOVOLJNO VREMENA DA JOJ OGADI MEMU “NIKO NE MOŽE DA MI POMOGNE! Društvene mreže me ŠTITE OD NJEGA!” Mila Nađ očajna, riješila da ispriča JAVNO svoju muku! MAJA ĆE TUŽITI ALEKS NIKOLIĆ! “Prelijepo se osjećam, mnogo mi je falila sloboda” Australska influenserica dobila kaznu od 700 eura u Hrvatskoj: “Imam upozerenje za sve koji dolaze” MILJANA RAZRIJEŠILA NAJVEĆU MISTERIJU RIJALITIJA: Nije slučajno nestala! DRUŠTVENE MREŽE GORE! Anđelo Ranković konačno progovorio o ocu i majci! A onda spomenuo i prezime koje nosi Ajkule u Brazilu pozitivne na kokain! U dijelu BiH danas oblačno s pljuskovima: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana MATORA ZAPRIJETILA ANITI! Otkrila sve o snimcima koje je slala ljubavnici

Tragedija u Bosanskoj Gradišci: Iz Save izvučeno tijelo muškarca

Objavio: RHT
09/07/2024 2:59 PM

Tragedija u Bosanskoj Gradišci

Beživotno tijelo nepoznatog muškarca izvučeno je jučer iz rijeke Save u Bosanskoj Gradišci/Gradišci. Sumnja se da je riječ o migrantu.

Foto: Facebook

Tragedija u Bosanskoj Gradišci

U PU Bosanska Gradiška navode da su građani tijelo uočili u rijeci oko 18.15 sati i prijavili policiji.

– Prijavljeno je da se u rijeci Savi nalazi beživotno tijelo, najvjerovatnije osobe afroazijskog porijekla. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici  u prisustvu dežurnog mrtvozornika Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bosanska Gradiška, navode u policiji.

Sumnja se da je riječ o utapanju, ali tačan uzrok smrti, kao i vrijeme i mjesto stradanja za sada nisu poznati.

– O svemu navedenom obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama, navode u policiji.

Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje zbog puštanja pjesme Nazifa Gljive

Pročitajte i: Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje zbog puštanja pjesme Nazifa Gljive.


Policijskoj upravi Istočno Sarajevo lice zaposleno u Javnom radiotelevizijskom servisu BiH čiji su inicijali D. K. prijavilo je da mu je više lica putem društvene mreže Facebook. Kao i privatne i službene imejl adrese uputilo poruke prijetećeg i uvredljivog sadržaja.

Foto: MUP RS

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Više saznajte OVDJE.

OPERATIVNA AKCIJA „ŠLJIVICE“! SIPA hapsi u sedam bh. gradova

Pročitajte i: OPERATIVNA AKCIJA „ŠLJIVICE“! SIPA hapsi u sedam bh. gradova – jedan osumnjičeni u bjekstvu.


Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu uz asistenciju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstava unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine danas provode operativnu akciju kodnog naziva „Šljivice“.

SIPA hapsi u sedam bh. gradova / Foto: SIPA

SIPA hapsi u sedam bh. gradova / Foto: SIPA

U toku su pretresi lica, stambenih i poslovnih objekata i pokretnih stvari na 11 lokacija na području Tuzle, Živinica, Lukavca, Gračanice, Zvornika, Bijeljine i Šamca. Po naredbama Suda Bosne i Hercegovine…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS