calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN JAVNO STARTOVAO ANELI: Otkrio gdje su imali tajni susret i šta je dobio od nje! HAOS U NAJAVI RASKINULI INDI I ZORAN MARJANOVIĆ?! Otkriveni svi detalji Maja i Stanislav otvoreno razgovarali o svadbi! ORGANIZOVANO TAJNO VJENČANJE U CRNOJ GORI?! (FOTO) Dnevni horoskop za utorak, 6. avgust 2024: Ovnovi raspoloženi za svađu, Rakovi moraju pripaziti na ishranu, Škorpijama emotivno težak dan ”Na svijetu nisi bio sam, putuj spokojan!” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: “VELIKI SI, BRATE” (FOTO) Od 8:30 sati tramvaji voze samo na relaciji Čengić Vila – Ilidža DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! Šta treba raditi ako je seks u braku ili vezi zaista loš? Armand Duplantis u Parizu srušio svjetski rekord u skoku s motkom ON JE DOŠAO KOD MIONE I ŠA U STAN! Hitno se oglasio i sve ispričao (FOTO) Ovo su najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljetnju šemu ZAŠTO TERZA I MILICA ODLAŽU SVADBU? Sve otkrio Muharem Serbezovski najavio povlačenje sa estrade: Publika me dovela, neka me sada i isprati Olimpijski i svjetski šampion završio u bolnici: “Ovo ne može biti istina…” IMAO PEH I NA OTVARANJU IGARA STANISLAV PRAVI SAČEKUŠU MAJU: “Budemo vidjeli” da li će preći granicu za Crnu Goru (FOTO) ŠOK! DA LI SU ŠAKO I DADO POLUMENTA BRAĆA?! Pjevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otkrio istinu!

TRAGEDIJA: Preminula poznata rijaliti učesnica!

Objavio: RHT
07/02/2022 3:13 PM

Učesnica popularnog rijalitija u regionu “Ljubav je na selu” Anja Boronjek, tragično je preminula u 38. godini. Naime, u porodičnoj kući u Novoj Gradiški (Hrvatska) pronađeni su mrtvi T.K. i njegova prijateljica Anja Boronjek. Sumnja se da ih je ugušio ugljen-monoksid.

PRINTSCREEN

Da se u Novoj gradiški dogodila ova tragedija, potvrđeno je i iz tamošnje policije.

– Uviđajem je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. februara, usled neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do isticanja plina ugljen monoksida u prostorije porodične kuće, što je dovelo do trovanja i smrti dve osobe u Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu, oko 17.30 sati, u porodičnoj kući, pronađena su dva mrtva tela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.) – saopšteno je iz policije.

Anju Boronjek je hrvatska, ali i domaća publika imala priliku da upozna u popularnom rijalitiju “Ljubav je na selu”, gde je učestvovala 2016. godine. Tamo je pokušavala da nađe ljubav, a za oko joj je zapao farmer Alojz u kojeg se jako zaljubila. Epizode u kojima je Anja učestvovala bile su izuzetno gledane.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS