calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

Tony Cetinski ima posebnu vrstu terapije: Sarađuje s timom koji je prethodno radio na muzici za Džejms Bond filmove

Objavio: RHT
24/10/2024 11:59 AM

Tony Cetinski ima posebnu vrstu terapije

Tony Cetinski ima posebnu vrstu terapije/ Foto: Matea Smoličić Seničar

Popularni hrvatski pjevač Tony Cetinski nedavno je iznenadio svoje obožavatelje novim singlom “Bijela zastava”, koji je već u kratkom vremenu stekao više od milion i po pregleda.

“To je jedna od pjesama na kojoj sarađujem s novom ekipom. Mogu reći da je to eksperiment pjesma koja je naišla na plodno tlo. Nekada se isplati izaći iz svoje komfor zone i ne razmišljati o tim parametrima tržišta”, rekao je za In Magazin.

Tony Cetinski ima posebnu vrstu terapije

S 35 godina iskustva na muzičkoj sceni, on se sada može usuditi ponuditi svojim obožavateljima drugačiji pristup. U svom kreativnom procesu, Tony sarađuje s timom koji je prethodno radio na muzici za Džejms Bond filmove.

“U nekoj sam fazi u životu, osim što sam u najsrećnijoj fazi i najplodonosnijoj fazi, poslovno i privatno sam stvarno srećan i to je očito temelj svega, ta sreća. Nemam šta izgubiti. Nije da se plašim da ću promašiti neki singl i da će se nešto spektakularno desiti”, otkrio je.

Kada nije na pozornici, Tony pronalazi zadovoljstvo u ribolovu, koji ga smiruje i ispunjava, a nedavno se ponovno posvetio toj aktivnosti.

“Sa 25 i meni je to bilo dosadno ali to je takav lijek, takva terapija da čovjek ne može vjerovati koliko ti dobiješ od tog mira i te prirode. I da ne uloviš ništa dođeš kući smiren i opušten. Toliko je i žena postala ljubomorna. Da i ona razmišlja da peca da joj bude odmor za glavu”, rekao je pjevač.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS