calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

TOKOM POROĐAJA SHVATIO DA GA VARA: Pogledao u dijete pa briznuo u PLAČ!

Objavio: RHT
03/01/2024 8:00 PM

Mark i njegova supruga Ana čekali su svoje četvrto dijete. Nakon tri kćerke, Mark je bio ubijeđen da će dobiti sina, ali ono što se dogodilo je najmanje očekivao.

-Čim se dijete rodilo, bilo je jasno da ja nisam otac. Dijete je bilo crno. Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara- napisao je Mark na popularnom forumu Redit.

Nikad prije toga nije ni pomislio da bi to moglo da mu se desi, jer je njihov brak dobro funkcionisao. Kako kaže bili su nevjerovatno bliski, gledali su jedno na drugo i kao na najbolje prijatelje. Kad je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnila, Mark ni na sekundu nije posumnjao da se događa nešto čudno.

-Kad smo otkrili da ćemo imati još jedno dijete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila da ima samo troje djece iako sam ja oduvijek želio više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vijest- objasnio je on.

-Ana je upoznala muškarca u jednom klubu gdje su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmijenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno vidjeli, ali onda je Ana otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njen broj. Pokušala je da me smiri i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao ostati više s njom- napisao je na kraju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS