calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!” IVAN PROLAZI PAKAO SA JELENOM: Prijeti mi policijom Vatrogasci u Mostaru cijelu noć se borili s požarima: Treći dan borbe s vatrom u Tučepima i Vrsinama Dnevni horoskop za petak, 2. avgust 2024: Blizanci rješavaju nesporazum, Vage ulaze u novu romansu, a Vodolijama će biti teško da se pridržavaju discipline i rutine PROVJERITE DA LI IMATE PRAVO NA SUBVENCIJU: Evo kome će Vlada FBiH subvencionirati račune za električnu energiju DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!”

TO SU BILA SREĆNA VREMENA: Miljana se pribila uz Zolu, njega pukla nostalgija! ( VIDEO )

Objavio: RHT
27/02/2023 2:00 PM

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su da razgovarjau ispod trema u dvorištu Bele kuće.

Foto: Printscreen Youtube

Možda nađeš nekog dečka, ja neko devojku, ali ne verujem. Možda narod podrži neku tvojunovu ljubav, ali opet imaš čoveka kod kuće. Čovek te čeka kući, boriš se za vas dvoje i za zajednicu – govorio je Zola.

Je l’ možeš ti da se boriš za našu zajednicu? – pitala je Miljana.

Imam ja za koga da se borim – rekao je Čolić.

Nekad se u ovo vreme išlu u čamac i pisao se scenario – prisetio se Zola, a onda su se jako brzo rastali i otišli na spavanje.

hypebih.ba / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS