calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAČAVENDA OTKRILA SVE O NAPADU NA MARINKOVIĆA! Obrušila se na Kulićke, ne može više da šuti, NASTAĆE HAOS! Ljetnji vikend pred nama: Onda slijedi totalni preokret! Iduća sedmica će ličiti na početak novembra “JA SVAKOM MUŠKARCU KAŽEM DA SAM TRANS I SVI HOĆE DA BUDU SA MNOM!” Kiki Star o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA zbog svoje transrodnosti INFLUENSER ULAZI U RIJALITI? Žena u suzama, djeca jecaju ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBILJEŽILE TRAGEDIJE! Pjevačici sestra preminula u izbjeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, mještani rodnog sela sve otkrili! Iran slavio u finalu nakon preokreta: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila paraolimpijsko srebro KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” POŠTO SVI PIŠETE DA MASTER ŠEF ELMEDIN KUHA, EVO JEDAN SPECIJALITET! Dok ga nisu iznervirale (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBIJEDI, a ne Anita! Ona je lijepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobjednici Sin Marije Šerifović promijenio porodične odnose: Sad važe druga pravila “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU

“To se RAZVLAČI! Ima mnogo BOLESNIH DETALJA!” Uki Q o SESTRI koja je doživjela NASILJE (VIDEO)

Objavio: RHT
06/09/2024 7:15 PM

Uki Q o SESTRI koja je doživela NASILJE

Gostujući u emisiji Vanje Veljić “CarCast sa Va Vanom“, Uki Q je otvorila dušu o detaljima koje javnost nije znala o njenom životu.

Uki Q o SESTRI koja je doživela NASILJE Foto: Hypetv.rs

Uki Q o SESTRI koja je doživela NASILJE Foto: Hypetv.rs

Una Kablar izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama gdje je prati više od 600 hiljada ljudi. Mediji su pisali o njoj i kada je njena sestra pretrpila nasilje od strane svog partnera.

Naime, Sara H. bila je brutalno pretučena u novembru 2022. godine od strane supruga Damjana H.

“Kako je tvoja sestra poslije svega?”, dobila je pitanje od voditeljke.

Uki Q o SESTRI koja je doživjela NASILJE

“Ona je okej. To se razvlači, i dalje traje i trajaće godinama. Nemaš pojma koliko tu ima bolesnih detalja, kakvo je sudstvo u državi. Borimo se da dijete bude na sigurnom jer taj dečko stvarno nije u vinklu. Kada se sve to izdešavalo mnogo stvari smo saznali o cijeloj toj familiji. Koliko je to sve poremećeno i bolesno… Onda nam je to najveći strah jer će on morati da ga viđa. Kod nas je takav zakon da dijete, osim ako nije silovano, otac može da ga viđa. Čini mi se kao da se više brani prava nasilnika nego da se zaštiti žrtva”, opisala je Uki.

Ona je, podsjetimo, u emisiji takođe pričala i kako je ona navodno doživjela nasilje od strane bivšeg partnera, tiktokera Luksa. Govorila je i o pljački, kao i o Barbi Africi, a detaljnije u nastavku.

Hypetv.rs/Hypebih.ba/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS