calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare”

Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova: Zaprepastilo ju je ono što je ostalo

Objavio: RHT
19/07/2024 4:20 PM

Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova

Jedna od trenutno najpopularnijih influenserica i tiktokerica u regiji Mama Sinjorina često na svom nalogu dijeli videosnimke iz svakodnevnog života. Dijeli lijepe, ali i i manje lijepe stvari, a jednim od novijih videa izazvala je veliku paniku među ljudima, ali i oduševljenje zbog hrabrosti.

Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova/Foto: printscreen

Naime, ona je usnimila video na svom imanju, te pokazala kako uništava opasno gnijezdo stršljenova.

Tiktokera je ugledala u kućici za ptičice opasan roj stršljenova i odlučila da ga uništi, pa je sa svojim pratiocima podijelila ovaj trenutak.

I sama je u videu nagovijestila da je ovo veoma opasan poduhvat, te apelovala na ljude da ne pokušavaju ovo sami.

Uz video je podijelila i nekoliko savjeta, kako je najbolje i najsigurnije uništiti gnijezdo stršljenova.

-Danas sam u toku dana vidjela leglo stršljenova, sad je mrkla noć i to je idealno vrijeme da se oni srede. Ovo je jedan opasan zahvat, znate koliko su stršljenovi opasni. Njih nikako ne smijete da dirate tokom dana, najbolje je uvečer, kada su najmanje aktivni. Nisam smjela ni blic da koristim da ne bi krenuli ka meni – navela je ona u svom videu.

-Izbrojala sam više od 14 mrtvih stršljenova. Mnogo njihovih larvi, da ih nisam uništila, to bi uskoro bili stršljenovi i to bi bilo jedno ogromno gnijezdo. Vidi se koliko su oni različiti od pčela, jer je njihovo saće skroz drugačije. Pčelinje je plemenito i služi kao lijek, a ovo je kao neki stiropor.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/telegraf.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS