calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

TIJANA EM POKAZALA NOVOG DEČKA! Zašto ga je krila pet mjeseci?

Objavio: RHT
24/05/2024 3:59 PM

Tijana Em pokazala dečka

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, nedavno je otkrila je da je ponovo zaljubljena, a sada je konačno i pokazala novog dečka.

Tijana Em pokazala dečka / Foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official
Foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official

Ona je, naime, uspijevala nekoliko mjeseci da krije ko je u pitanju.

Tijana Em pokazala dečka

Krili su se, a kako je dečko gitarista, niko i nije posumnjao da između njih dvoje ima nečega.

Kako se šuška, njih dvoje su nekoliko mjeseci u vezi. A u pitanju je gitaristom Darko Simić, koji je juče proslavio rođendan.

Žena od sultana, kako je mnogi zovu od kada je izbacila tu pjesmu, putem mreža je objavila snimak njih dvoje.

foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official

Kada smo malo pročačkali po njegovom Instagramu, mogli smo da vidimo da je on postavio njihovu zajedničku sliku pre nekih pet mjeseci. I to sa jednog nastupa u Štutgartu na kojem su bili zajedno. Slikali su se zagrljeni…

Ali, niko tada nije shvatao da se između njih dvoje uopšte nešto dešava. A kako je Tijana početkom decembra objavila da nije više u vezi sa kolegom Vukom Mobom, onda se negdje i uklapa da je poslije tog ljubavnog brodoloma gitarista bio rame za plakanje.

Izgleda da je pjevačica konačna našla mirnu luku i sreću, jer tako bar pokazuje njen široki osmijeh.

Foto: Printscreen/instagram/dsimicc

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: Žena od Sultana se malo zaigrala u fotošopu! NEVIĐENI BLAM pjevačice, svi joj se smiju!

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS