calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgorjeti od bijesa Mnogi kažu da je ovo najgori horoskopski znak: IMA GADNU NARAV I PROBLEMATIČAN KARAKTER – DA LI JE TO VAŠ ZNAK? STANISLAV KROFAK OBJAVIO CJENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 eura! Evo šta sve nudi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin moli Fatimu za oprost: Memo je ko sihra, gdje se pojavi, sve uvene (VIDEO) ANELI PROGOVORILA o korištenju NARKOTIČKIH SREDSTAVA: “Probala sam bijelo…” TIK-TAK! JOŠ MALO DO POČETKA SPEKTAKLA! Saša Mirković DIREKTNO SA IMANJA u Lisovićima! Najavio POČETAK SEZONE Žena u Hrvatskoj zbog šale ostala bez noge: “Čudo je ostala živa” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presjekla i donijela odluku, sve javno objavila (FOTO) STANISLAV NE MOŽE DA DIŠE! Mora na hitnu operaciju SEKA ALEKSIĆ BIJESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica” Fitness ljeto na Betaniji: Besplatni treninzi na otvorenom za sve generacije ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smijale smo se do jutra” LEPI MIĆA ZATRAŽIO ZAŠTITU POLICIJE Post festum žestoke svađe sa Asminom ŠOK TRANSFORMACIJA! Prije 30 godina opčinila svijet, sad je niko ne prepoznaje – ovo je Bejb iz “Prljavog plesa” PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU Djevojka u kafiću izvadila nož i prijetila gošći: “Isjeckat ću te na komade”

Teška saobraćajna nesreća u Kaknju: Povrijeđene četiri osobe

Objavio: RHT
24/07/2024 10:29 AM

Teška saobraćajna nesreća u Kaknju

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška saobraćajna nesreća.

Teška saobraćajna nesreća u Kaknju

U direktnom sudaru su učestvovala dva automobila.

Do saobraćajne nesreće je došlo zbog direktnog sudara kombija i automobila pasat.

“Crna hronika” nezvanično navodi da su povrijeđene tri osobe i jedno maloljetno dijete, te da se još utvrđuje stepen njihovih povreda.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici MUP-a ZDK, kao i službenici Hitne pomoći.

Bosanac se vratio s mora i doživio šok: Htio kupiti hotel, ukradeno mu 1,7 miliona maraka!

Pročitajte i: Bosanac se vratio s mora i doživio šok: Htio kupiti hotel, ukradeno mu 1,7 miliona maraka!


Policija još traga za nepoznatom osobom koja je počinila ovo djelo

Bosanac se vratio s mora i doživio šok / Foto: Avaz

Bosanac se vratio s mora i doživio šok / Foto: Avaz

U naselju Zdena kod Sanskog Mosta, u noći s petka na subotu, desila se filmska pljačka. Kako saznaje „Dnevni avaz“, u toj pljački je otuđeno 1,7 miliona KM. Opljačkan je jedan građanin Sanskog Mosta, koji dugo godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a došao je u svoj grad na odmor.

Prema informacijama do kojih smo došli, opljačkana osoba je htjela da kupi jedan hotel, pa je digla novac za te svrhe. No, on je novac ostavio u kući i otišao na more, a kada se vratio, bio je šokiran, jer novca nije bilo. Na stanu su vidljivi tragovi provale, a sada se provjerava videonadzor.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Crna hronika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS