calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

Teška nesreća na Skenderiji: Dijelovi auta rasuti po cesti, ima povrijeđenih

Objavio: RHT
13/03/2024 10:30 PM

Teška nesreća na Skenderiji

U sarajevskom naselju Skenderija dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene tri osobe.

Kako je rečeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća se dogodila oko 20:50 sati.

Teška nesreća na Skenderiji/ Foto: avaz.ba

– U nesreći su sudjelovala dva putnička motorna vozila. Tri osobe su zadobile povrede – rečeno je iz Operativnog centra MUP-a KS, piše avaz.ba.

Foto: avaz.ba

Čitajte i UČESNIK POKUŠAO DA POBJEGNE IZ RIJALITIJA! Usred noći ga obezbjeđenje uhvatilo, niko ne zna šta se dešava sa njim! (VIDEO)

U rijalitiju je sinoć bila žurka uz koju su se učesnici nesumnjivo opustili i napunili baterije za dalji tok rijalitija. 

Photo: Printscreen Youtube, Učesnik pokušao da pobegne iz rijalitija!

Kao i svake nedelje Veliki šef je podijelio novac učesnicima, odabrani su dobili po 500 od Žane, dok su ostali dobili manju sumu.

Elitari su se provodili, igrali, šalili, a sve je iznenadio postupak Uroša Stanića.

Naime, on je u jednom trenutku krenuo ka vratima da na “kvarno” izađe iz rijalitija, ali nedugo zatim izašao je užurbanim korakom, a obezbjeđenje ga je pratilo u stopu.

Snimak je počeo da se širi mrežama, pa su svi pretpostavili da je Stanić pokušao da pobjegne iz rijalitija.

Jovana Tomić Matora je danas takođe istakla da je Uroš pokušao da pobjegne kroz taj prolaz. 

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS