calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Terzina ljubavnica tjera Milicu da ABORTIRA! Jeziva poruka iz rijalitija!

Objavio: RHT
07/10/2024 11:45 AM

Jeziva poruka iz rijalitija

Sofija Janićijević zgrozila sve

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Lepi Mića pokrenuo je ,,Igru istine” tokom koje je podigao ljubavnicu Borislava Bore TerzićaSofiju Janićijević. Riječi koje je izgovorila su zgrozila čitavu javnost. 

Jeziva poruka iz rijalitija

Naime, kako Boru kod kuće čeka trudna vjerenica Milica Veličković, Lepog Miću je zanimalo šta bi uradila da je Sofija na njenom mjestu.

Janićijević je izjavila da bi abortirala Terzino dijete, kada bi bila na njenom mjestu, što je sve šokiralo. 


– Sofija, da si na Milicinom mjestu, da li bi ti ostala sa njim – upitao je Mića.

– Prvu uvredu da sam dobila od njega ne bih rodila dijete i ne bih ostala sa njim – rekla je Sofija.

– Sofija, ko je po tebi najveća ljiga – upitao je Mića.

– Ne znam, nemam neko mišljenje još – odgovorila je Janićijević.

S druge strane, Milica je očajna:

“Ne očekujem da ga pljuju

– Vidjela sam da se njegov brat uključivao u neke emisije, rekao je da se čujemo svaki dan. To nije istina, već tad se nismo čuli neko vrijeme, otkad se desilo sve to sa Sofijom. Nisu me zvali ni kad sam bila na ultrazvuku. Očekujem da ga podrže, jer je tako bilo i prošle godine. Mene Sofija ne zanima, da sam učesnik, adekvatno bih prokomentarisala nju i njenu mamicu. Kad je krenulo da se sve to dešava, pravila sam haos, a oni su rekli – ma šta ti je, on te voli. Ne očekujem da ga pljuju, ali meni moja mama ni žvaku tamo ne bi poslala.

Takođe, dodala je i ovo:

– Ne samo da je upropastio mene, već i svoju porodicu. Rekla sam da ako pošalju nešto više od čestitke, prekidam svaki kontakt s njima. Poslala sam poruku, nisu mi ništa odgovorili. Za njega treba čestitka u kojoj piše da li si ti normalan. Ako pošalju to, to je za mene znak da je kod njih sve u redu – kazala je Milica.

– U šoku je, gadi joj se, ne može da ga gleda. Baba ga je isto voljela, ali sad ga ne podose. Svi tako reaguju, drago mi je da ljudi neke stvari. Mi nećemo imati nikakav odnos – rekla je ona.

Pročitajte i: Ovo su najljepši horoskopski znakovi.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS