calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno! Film prema motivima života Ace Lukasa dobio svoj nastavak: Dio kadrova snimili su u Zagrebu! Predložen pritvor za pjevačicu Verenu Cerovinu HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u klubu, pjevačica ostala nijema! (VIDEO) Transfuzijski centar SKB Mostar poziva dobrovoljce da daruju krv

TERZINA LJUBAVNICA SOFIJA DIVLJA! Dala mu ULTIMATUM – zbog ovoga neće vidjeti bebu

Objavio: RHT
04/10/2024 10:45 AM

TERZINA LJUBAVNICA SOFIJA DIVLJA

Borislav Terzić Terza dobio opomenu od ljubavnice.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u rijalitiju emisija “Gledanje snimaka” donijela je nove tenzije među učesnicima. Voditeljka je najavila veče ispunjeno ogovaranjima, spletkama i podvalama, koje su učesnici do sada propustili da vide.

TERZINA LJUBAVNICA SOFIJA DIVLJA

Sofija Janićijević je izazvala polemiku svojim izjavama, tvrdeći da će uvijek zaustaviti osobu koja pokušava da je ljubomoriše. Ova izjava je izazvala žustre reakcije među ostalim učesnicima, posebno Terzom, koji je jasno iznio svoje neslaganje sa Sofijinim stavom.

– Ja sam mu rekla da nema potrebe da ljubomoriše na mene i da neću to dozvoliti tako da ću ga uvijek zaustaviti na ovaj način. – rekla je Sofija.

Terzić je bio vrlo iskren u emisiji… Ali, ono što mnogi smatraju u “Beloj kući” jeste da mu Milica Veličković zbog ovog postupka neće dati da viđa bebu kada se porodili. 

 Kakav crni Gruja da ide sa njom ispod trema da priča o Mimi. Ja sam rekao da neću to dozvoliti. Sa mnom je, a da ide sa nekim drugim da priča… Rekla je i ona da joj to smeta, ali ne može neke stvari da radi. Ne želim da dolazim u situaciju da radim tako neke stvari. Ja ovdje ne vjerujem 90 posto kuće i da ja dopustim da je neko grli i da joj priča… – govori Bora. 

 Meni se Gruja nije obratio uopšte na taj način, niti me je muvao. Ja osjećam da bi on bio sa mnom, ali me tad nije gledao na taj način – rekla je Sofija.

PRIJETNJE UBISTVOM ZVEZDANA SLAVNIĆA ZBOG ANĐELE ĐURIČIĆ?

Pročitajte i: PRIJETNJE UBISTVOM ZVEZDANA SLAVNIĆA ZBOG ANĐELE ĐURIČIĆ? Fanatici JAVNO PRIJETE?! Monstruozno! “MUP DA REAGUJE!”

Monstruozne prijetnje dijele se internetom. Naime, fanatici Anđele Đuričić u privatnim porukama su prijetili drugima a te prepiske ugledale su svjetlost dana.

Pretnje ubistvom
Foto:youtube:zadruga official

Naime nazovi “fanatici” Anđele Đuričić su vrijeđali i pretili neistomišljenicima.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS