calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALČINA Majka Aneli Ahmić iznijela strašne uvrede na račun Ene Čolić i Karića! Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO)

TERZI PRIJETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA: Idem da odmorim malo, ne smeta mi…

Objavio: RHT
20/10/2024 1:30 PM

TERZI PRIJETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA

Uroš je takođe nominovan i boriće se za opstanak u “Beloj kući”.

TERZI PRIJETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA / Foto: Printscreen/Pink TV

TERZI PRIJETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA / Foto: Printscreen/Pink TV

Voditeljka je ušla na imanje sa informacijom da su Odabrani nominovali cimera Borislav Terzića Terzu. Kao i Branku KneževićJelenu Ilić, da bi potom bilo riječi o tome kome je publika dala najmanju podršku.

TERZI PRETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA

Naime, ove nedjelje su kao potrčci u izolaciji boravili Uroš Stanić i Stefan Korda. A takmičari su imali zadatak da iznesu svoje mišljenje o njima i da odluče koga žele da nominuju za izbacivanje.

Uroš je takođe nominovan i boriće se za opstanak u “Beloj kući”. 

– Mene su ovdje psovali, vrijeđali, iznosili su razne laži, šta da kažem? Svako govori o sebi, a ja o sebi – kazao je Stanić.

– Zadovoljan sam jer me nisu nominovali. Trudiću se da ispravim neke stvari – istakao je Korda.

Voditeljka je potom otkrila ko su nominovani od strane Odabranih.

– Terza, ti si jedan od nominovanih od strane Odabranih – kazala je.

– Nije mi problem. Idem da odmorim malo, ne smeta mi što sam nominovan – rekao je Terza.

– Od strane Odabranih nominovana je i Branka – istakla je voditeljka.

– Oni me mrze, a zapravo mi se dive. Osjećala sam da sam nominovana – kazala je Branka.

– Treća osoba koja je nominovana od strane Odabranih je Jelena – rekla je voditeljka.

Nominovani od strane publike

– Očekivano, znam da me ne vole takmičari – rekla je Jelena.

– Vrijeme je da saznate ko je nominovan od strane publike. Neka ustanu, Kristina Mateški, Bojana Barbi, Filip Najdanović i Ćomi Boj. Ćomi, ti si nominovan – rekla je voditeljka.

Nominovani učesnici su odmah nakon emisije napustili “Belu kuću” i preselili se u izolaciju. Oni sada smiju da komuniciraju samo sa vođom…

Pročitajte i: Dnevni horoskop za nedjelju, 20. oktobar 2024: Djevicu očekuju neplanirane obaveze, Lav prilično iscrpljen, Strijelac spreman za akciju, a Vi?

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS