calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

Tereza Kesovija: Let 3 je u polufinalu bio i u nekom čudnom stresu, cijeli Eurosong je bez smisla

Objavio: RHT
12/05/2023 9:46 AM

Tereza Kesovija je za “Dubrovački vjesnik” komentarisala ovogodišnje predstavnike Hrvatske na Eurosongu, ali i cijelo takmičenje koje je okarakterisala kao “razočaravajuću priredbu”. Na pitanje za mišljenje o Letu 3 i njihovom nastupu u prvom polufinalu nakon kojeg su zaradili i prolazak u veliko finale koje je na rasporedu ove subote, legendarna hrvatska pjevačica je odgovorila.

“Oni su moji prijatelji, jako ih volim. Ako je iko želio da oni budu najbolji, to sam bila ja, od početaka. Na Eurosongu su bili u nekom čudnom stresu. Nisu mi bili onako dobri kao na Dori, ali mi je drago i sretna sam da su ušli u finale”, kazala je Tereza.

Tereza Kesovija / Foto: Facebook

Napomenula je da se nada da će nešto promijeniti u svom nastupu u finalu.

“Nisam im se javila, ali morali bi biti malo življi i uvjerljiviji, nešto mi je falilo. Moguće da je to bila trema, nije to samo tako”, dodala je.

Baš kao hrvatski predstavnici, čini se da pjevačicu, cjelokupna manifestacija ne impresionira te je iskazala svoje mišljenje.

“Cijeli Eurosong je bez smisla, po meni. Pare se troše na te gluposti, nije bilo nijedne jedine pjesme koja bi mogla biti prihvatljiva, a kamoli hit. Cijela je ta priredba razočaravajuća. Ogromna galama i ništa više. Ni taj light show nije bio nešto, ponavljao se, samo neki krugovi, tačkice… Nije me fasciniralo baš ništa”, zaključila je.

Tagovi:

  • Tereza Kesovija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS