calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Grozne vijesti iz Austrije: Poginuo mladi bračni par iz Cazina, beba im preživjela JELENA DEBELO UDARENA PO DŽEPU! Evo koliko ju je koštao napad na, njenog i dalje zakonitog, muža, Ivana Marinkovića! Zato je ODBACIO Herceg Novi: Pogledajte “rane radove” Anđele Đuričić (OBJAVLJENA PREPISKA) SVE JE SLAGALA? Anđela KRILA POSJETE PSIHIJATRU, dok je svima pričala da je dobro a onda USLIJEDIO PAKAO Znate li da prepoznate žene koje vole seks? Jana ljuta kao ris: FATIMA SE PRAVI VAŽNA! EVO JA ZA MANJE VREMENA BOLJE NAPRAVIM! Dosta mi je njenih PRIČA! ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gdje su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrijednija od OBRAZA? (VIDEO) “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije UŠLA U RIJALITI S OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Sve se saznalo, a ona pobjesnila HVALITE ME USTA MOJA: Elmedin tvrdi da mu je Boga dao zlatne ruke BOSANSKE CRNE UDOVICE: Ko su žene u BiH koje su ubijale partnere NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCIJEPALA LICE Ivana Marinkovića TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši! ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome! (FOTO) Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pitu: “Muvao me, ali sam ga odbila” EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti! (VIDEO)

TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši!

Objavio: RHT
14/09/2024 1:00 PM

TEODORA PRIZNALA DA JE FLERTOVALA SA DRUGIM!

TEODORA PRIZNALA DA JE FLERTOVALA SA DRUGIM! Foto: ATAImages

Učesnici rijalitija Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica imali su okršaj, a sve nakon što je ona priznala da je flertovala sa cimerom Nikolom Škatarićem iza njegovih leđa.

– Bebice, djeluje kao da si namagarčen s Teodorine strane – pitao je novinar sinoć iz studija, a Nenad je odmah morao da odgovori:

– Da, historija se ponavlja. Sličan je početak i moj odnos sa Teodorom sad i onda, kada se sve dešavalo oko Gačića. Nevjerovatno mi je da se dešava sve ovo. Nisam vjerovao da to može tako da bude. Ona je priznala sve. Ona je jedina osoba koju sam doveo kući i upoznao sa svojom djecom. Nije mi jasno. Pogodile su me neke stvari – kazao je Bebica.

– Teodora je izgovorila: ”Upoznala sam ti djecu, a ti misliš da ti ja radim iza leđa”. Da li misliš da je time pokušala da te smekša? – upitao je novinar.

TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši!

– Ne može da me smekša. Istina je da mi je jako teško, odgovor od nje nikako nisam dobio – kazao je Bebica.

– Pogreila sam. Jeste bilo par pogleda, ali nije to sve tako kao što Bebica priča. Nije baš tako – rekla je Teodora.

– Šta bi ti radila da sam ja to uradio? – upitao je Bebica.

– Par puta smo se pogledali. Ne bi mi bilo lako da to Bebica meni uradi, ali šta da se radi – istakla je Teodra.

– Nije mi lako sada poslije svega toga. Jako mi je teško. Nije lako da pređem preko svega. Osjećam preveliku sumnju u nju – kazao je Bebica.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS