calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

Teodora IZMISLILA da je startovao Nejmar?! Puče bruka

Objavio: RHT
03/01/2023 3:45 PM

Teodora Džehverović nedavno je objavila da joj se fubaler Nejmar javio na Instagramu, međutim kako se saznaje, u pitanju je fotomontaža.

Foto: Instagram

Kako se saznaje od izvora bliskog pevačici, ona se na ovaj korak odlučila kako bi uzburkala strasti pred svoj nastup u novogodišnjoj noći.

Teodora je celu priču namerno izmislila i plasirala pred sam doček jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi poverovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen “edit” ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža – 

Takvu “prepisku” može da napravi svako ko se iole razume u fotošop, a da to nije nikakav problem, moglo se videti i na Tiktoku, gde su mnogi već pravili ovakve foto-montaže. Za razliku od Teodore, njima su se javljali drugi poznati sportisti, glumci, muzičari i ostali. Ova priča je mogla da prođe kod neupućenih, ali kod ostalih – teško. Da je sve izmislila, dokazuje i to što je Nejmar i ne prati na Instagramu, niti zna ko je ona – završava izvor.

Podsetimo, Džehva se pohvalila pratiocima na Instagramu da joj je Nejmar poslao poruku sa emotikonom “aplauza”, a da je ona nakon toga ostala šokirana.

Izvor: Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS