calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt

TEODORA BALZAK I NIKOLA BUKILIĆ NIKAD PRISNIJI: U Eliti se tukli, maltretirali, a sada ŠOK: Evo u kakvom su izdanju uhvaćeni

Objavio: RHT
12/12/2023 7:00 PM

Nikola Bukilić nedavno je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovan iz rijaliti programa “Elita”, a sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, on se vratio u rodni grad odakle se redovno oglašava i otkriva svojim pratiocima kako provodi vrijeme nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Naime, Bukilić se vratio u Podogoricu, a po svemu sudeći, svaki slobodan trenutak koristi da bude u teretani i radi na svom fizičkom izgledu, ne bi li što prije vratio formu s kojom je ušao u “Elitu”. Njegova djevojka Teodora Balzak takođe je napustila “Elitu”, po odluci Velikog šefa, ali zbog svog zdravstvenog stanja.

Mnogi su se pitali da li će se njihova ljubav nastaviti, a iako ne žive u istim državama izgleda da prepreke lakše rješavaju nego dok su zajednobili u rijalitiju. Nikola je čim je izašao objavio zajedničku sliku, što je uradila i Teodora, a danas se pojavila nova informacija.

Naime, Teodora je podijelila sliku kako pričaju preko video poziva, što je i Nikola podijelio na svom profilu na svom profilu na Instagramu.

Nakon ovoga jasno je da ljubavni par uživa u ljubavi, a pitanje je samo trenutka kad će ponovo biti zajedno i da li će Teodora otići kod njega ili će ipak Nikola zbog njenog zdravlja da dođe u Beograd. Njihovi fanovi iz dana u dan iščekuju da saznaju nove detalje o odnosu para i nadaju se da će ih o svemu izvještavati putem društvenih mreža ili se imati priliku da ih ponovo vide ispred kamera u Šimanovcima.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS