calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO) Nezapamćena tragedija: Jablanica u suzama! Velika tuga! “PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu Demirović: Borbeni smo, trčimo, želimo dati maksimum protiv Nijemaca EKSKLUZIVNO! Lejla Zalihić treba vašu podršku, veliki bolovi i glavobolja, a kćerka ima ovu želju? Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača: Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, brate Dženifer Lopez konačno otvorila dušu: Cijeli je**ni svijet je eksplodirao Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DIJETE! Izdato zvanično saopćenje!

Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

Objavio: RHT
10/10/2024 1:30 PM

Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

Najbogatija muzičarka/Foto: Instagram

Tejlor Svift donirala je 5 miliona dolara za pomoć područjima pogođenima uraganima Helene i Milton.

Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

“Nevjerovatno smo zahvalni Tejlor Svift na velikodušnoj donaciji od 5 miliona dolara”, napisala je izvršna direktorica neprofitne organizacije Feeding America Claire Babineaux-Fontenot na Instagramu.

“Ovaj će doprinos pomoći obnovi i oporavku zajednica, osiguravajući osnovnu hranu, čistu vodu i zalihe ljudima pogođenim ovim razornim olujama. “Hvala ti, Tejlor, što stojiš uz nas i što pomažeš zajednicama u potrebi dodala je.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Feeding America (@feedingamerica)

Nije prvi put

Ovo nije prvi put da, odnedavno najbogatija muzičarka svijeta, donira novac za pomoć onima kojime je potrebno. Tokom turneje Eras, u gradovima u kojima je nastupala redovito je donirala lokalnim narodnim kuhinjama i organizacijama koje pomožu onima slabijeg finansijskog stanja. 

Godine 2016. donirala je pogođenima poplavama u Luizijani, 2017. donirala je novac za pogođene uraganom Harvey, a 2020. donirala je milion dolara za pomoć pogođenima tornadima koji su uništili domove i ubili najmanje 24 osobe u Tenesiju.

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS