calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu Bajern novog Milera traži uz pomoć vještačke inteligencije SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra

“TEA VEČERAS PRED KONCERT DALA EKSKLUZIVNI INTERVJU ZA HYPE TELEVIZIJU!” Saša Mirković čestitao pjevačici na dva uspješna nastupa

Objavio: RHT
22/09/2024 10:58 PM

Saša Mirković čestitao pjevačici

Photo: Hype TV/Ilustracija

Pjevačica Tea Tairović večeras održava svoj drugi koncert u beogradskoj Areni, a dvadeset minuta prije njegovog početka dala je ekskluzivni intervju za Hype  televiziju.

Saša Mirković čestitao pjevačici

Saša Mirković, vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, u ime cjelokupne Hype porodice čestitao je pjevačici na dva uspješna koncerta u beogradskoj Areni putem svog Instagram naloga.

-Tea Tairović čestitam u ime Hype televizije na dva uspješna koncerta u Bg areni. Večeras je našoj ekipi bukvalno pred koncert dala ekskluzivni intervju i kamere @hypetv.rs su je otpratile do bine!

Foto: Printscreen Instagram/sasa_mirkovic_official

Takođe je najavio da će njen intervju biti ekskluzivno emitovan na Hype televiziji.

-Tea je večeras ispoštovala Hype televiziju i dala intervju bukvalno 20 minuta pred drugi koncert u Bg areni! Želimo joj svu sreću i naše kamere su je otpratile do bine! Gledajte samo na Hype televiziji jer smo jedini koji znamo kako… – napisao je vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković na svom Instagram nalogu.

TRAGEDIJA Iznenada preminuo poznati pjevač (53): “Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo…”

Pročitajte i: TRAGEDIJA Iznenada preminuo poznati pjevač (53): “Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo…”

Poznati pjevač preminuo je u 53. godini, nakon što se iznenada srušio tokom nastupa u jednom istanbulskom hotelu.

Foto: Instagram

Njegov menadžer kasnije je potvrdio da se radilo o srčanom udaru.

Pjevač se srušio na nastupu, prisutni su brzo reagovali i pružili mu prvu pomoć. Ubruo je prevezen u bolnicu, ali ni ljekari mu nisu mogli pomoći.

Njegova prijateljica bila je u tom hotelu i opisala je što se dogodilo.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS