calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

TANJA SAVIĆ VARALA MUŽA? Pričaju da je bila u šemi s vlasnikom lanca pekara iz okoline Beograda!

Objavio: RHT
01/02/2022 3:00 PM

Tanja Savić odnedavno je u vezi sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banja Luke, a izvor blizak njoj otkriva da je varala muža Dušana Jovančevića sa vlasnikom lanca pekara iz okoline Beograda.

Ona je pekara upoznala na proslavi koju je on organizovao sinu za punoletstvo, a na kojoj je Savićka pevala. Oni su, prema rečim izvora, nakon proslave ostali u kontaktu i ubrzo su uplovili u vezu koju su krili od svih. Ipak, posle nekog vremena pekarova žena je saznala da je muž vara pa ga je napustila.

PRINTSKRIN

– Taj čovek je odlepio za Tanjom, inače je pun kao brod! Posle porodične proslave ostali su u svakodnevnom kontaktu, a onda su se ubrzo i videli i započeli vezu. Tanja mu se žalila da ima problema s Dušanom, ali se plašila da ne ode u Australiju, što se kasnije i dogodilo. Ona se isto bila zaljubila. Stalno ju je obasipao pažnjom i poklonima. Kada je biznismenova žena saznala za ovu aferu, napustila ga je i odselila se, dok su njegovi sinovi ostali s njim. Bili su zajedno neko vreme, a kasnije ga je i Tanja ostavila, kako bi rešavala porodičnu dramu – navodi izvor blizak pevačici, koji je do detalja upućen u priču.

Kako prenose mediji, ovo je najteže palo Dušanu, koji je odmah nakon što je čuo za Tanjinu prevaru otišao za Australiju, nakon čega se pevačica upustila u pravnu borbu kako bi se njena deca vratila u Srbiju. Savićeva je tvrdila da je Dušan manipulisao njom, kao i da je u Australiji upoznao novu ženu.

 

Ipak, da je jedan od razloga svađe i loših porodičnih odnosa Savićeve i Jovančevića upravo njena prevara, potvrdio je i njen još uvek aktuelni suprug.

IZVOR: INFORMER.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS