calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

TANJA SAVIĆ OBJAVILA PRIVATNU FOTKU SA 11 GODINA MLAĐIM PILOTOM: Stavila mu glavu na rame, njegov osmijeh govori više od riječi

Objavio: RHT
02/11/2023 3:00 PM

Pjevačica Tanja Savić pronašla je svoju sreću pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića.

Naime, Tanja je sada na svom Instagram profilu objavila privatnu fotografiju koja je nastala u automobilu, a na kojoj su ona i njen izabranik.

Podsjetimo, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

– Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vrijeme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u eter stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to poslije svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude sretna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da djeci bude dobro i meni je sreća moje djece najbitnija. Ja pazim na njihova osjećanja veoma, oni su u osjetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi i pravo vrijeme. Treba da se djeci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cijenim porodične vrijednosti i djeca su mi na prvom mjestu – kaže Tanja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS