calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!” IVAN PROLAZI PAKAO SA JELENOM: Prijeti mi policijom Vatrogasci u Mostaru cijelu noć se borili s požarima: Treći dan borbe s vatrom u Tučepima i Vrsinama Dnevni horoskop za petak, 2. avgust 2024: Blizanci rješavaju nesporazum, Vage ulaze u novu romansu, a Vodolijama će biti teško da se pridržavaju discipline i rutine PROVJERITE DA LI IMATE PRAVO NA SUBVENCIJU: Evo kome će Vlada FBiH subvencionirati račune za električnu energiju DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!”

TALIBANI ZABRANILI EMITOVANJE GLASA AMERIKE I SLOBODNE EVROPE: Nisu pokazali profesionalizam i kršili su naše zakone!

Objavio: RHT
02/12/2022 1:30 PM

 Talibanske vlasti zabranile su emitovanje radio programa sa stanica Glasa Amerike (VOA) i Radija Slobodna Evropa u Avganistanu, navodeći kao razlog pritužbe koje su primili na programski sadržaj.

Foto: Screenshot Youtube

Zabrana je danas stupila na snagu prema direktivi koju je izdalo talibansko ministarstvo informisanja i kulture.

Portparoli talibana nisu dali konkretne detalje o navodnim pritužbama na informativne programe koje finansiraju Sjedinjene države.

„Avganistan ima medijske zakone i bilo koja mreža za koju se utvrdi da je u više navrata kršila te zakone izgubiće privilegiju izveštavanja i emitovanja iz Avganistana”, naveo je u pisanom odgovoru za Glas Amerike portparol talibanskog ministarstva spoljnih poslova Kuahar Balki.

„Glasa Amerike i radio Azadi nisu se pridržavali ovih zakona, u više navrata su ih kršili, nisu pokazali profesionalizam i stoga su zatvoreni”, pojasnio je Balki.

Politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS